Επαγγελματικός ΕΞοπλισμός Εστιατορίου

Αλλαγή Εξοπλισμού Εστιατορίου: Πότε Είναι η Ώρα;

Ο παλιός σας ίσως εξοπλισμός σας εξυπηρετούσε καλά, αλλά πότε θα γνωρίζετε ότι ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό εστιατορίου σας; Τα περισσότερα εστιατόρια δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν έως ότου ένα κομμάτι του εξοπλισμού χαλάσει εντελώς για ένα μεγάλο διάστημα.  Και η αντικατάσταση των μικρών αντικειμένων μπορεί να είναι δύσκολη. Εδώ συγκεντρώσαμε μερικά πράγματα που που σας δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε τον επαγγελματικό εξοπλισμό εστιατορίου σας.

Δαπανάτε πάρα πολύ για επισκευές

Τα περισσότερα εστιατόρια έχουν σύμβαση παροχής υπηρεσιών συντήρησης για τον εξοπλισμό τους. Αν καλείτε πολύ συχνά τη γραμμή εξυπηρέτησης, ίσως είναι καιρός να ψάξετε για αντικατάσταση. Όλα τα μηχανήματα τελικά θα φθαρούν και θα πρέπει να αντικατασταθούν. Συζητήστε με τον τεχνικό της υπηρεσίας για να διαπιστώσετε εάν μπορεί να υπάρχει καλύτερη επιλογή από την συνεχή συντήρηση.

Αλλαγή Concept

Τα concept των εστιατορίων μπορούν να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου με διάφορους τρόπους. Μπορεί μέχρι σήμερα να είχατε εστιατόριο με μαγειρευτά φαγητά, αλλά πλέον θέλετε να πάτε σε κάτι περισσότερο cozy. Ή ίσως έχετε προσελκύσει ένα διαφορετικό είδος πελατείας που θα εκτιμούσε διαφορετικές προτάσεις στο μενού. Ίσως έχετε επικεντρωθεί σε ένα νέο πιάτο που θα χρειαστεί ειδικευμένο εξοπλισμό για να φτάσει την τελειότητα παρουσίασης. Αυτό είναι επίσης ένα σημάδι για την αναβάθμιση.

Φθαρμένα μαγειρικά σκεύη

Ο όρος εξοπλισμός εστιατορίου περιλαμβάνει επίσης όλα τα μαγειρικά σκεύη που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι σας. Εάν οι κατσαρόλες και τα τηγάνια σας χτυπηθούν, μπορεί να επηρεαστεί η ποιότητα του φαγητού που προσφέρετε.

Πιο αποτελεσματικό μαγείρεμα

Θα έχετε επίσης καλύτερη απόδοση μαγειρέματος αναβαθμίζοντας ή αντικαθιστώντας τον παλαιό εξοπλισμό σας. Μπορεί να χρειάζεστε μόνο περισσότερο χώρο για να μαγειρέψετε. Ή να θέλετε να επεκταθείτε σε μια νέα μορφή μαγειρέματος που χρειάζεται εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Νέος εξοπλισμός εστιατορίου βγαίνει συνεχώς, εξοπλισμός που μπορεί να κάνει την μαγειρική σας εμπειρία πολύ ανώτερη και αποτελεσματική. Μελετώντας τις επιλογές σας, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ανάγκες του εστιατορίου σας με γνώμονα πάντα το πώς θα αναβαθμίσετε την εμπειρία των πελατών σας.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d