Tips για εύκολη μετακόμιση

Εύκολη Μετακόμιση – Πως Θα την Πετύχετε!

Είμαστε πολύ σίγουροι πως οποιοσδήποτε έχει κάνει έστω και μια μετακόμιση, θα συμφωνήσει ότι είναι μια από τις πιο αγχωτικές εμπειρίες ζωής. Το πακετάρισμα, η μεταφορά όλων των αντικειμένων σας και η τοποθέτησή τους σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο δεν είναι εύκολη. Έχουμε συγκεντρώσει λοιπόν μια σύντομη λίστα τρόπων βελτιστοποίησης και απλοποίησης της διαδικασίας, ώστε να έχετε μια πιο ομαλή και πιο ευχάριστη εμπειρία για εύκολη μετακόμιση.

Ξεκαθάρισμα των υπαρχόντων σας

Μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές για εύκολη μετακόμιση σπιτιού είναι να μειώσετε την πραγματική ποσότητα των πραγμάτων που θα μεταφέρετε στον νέο σας χώρο. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρετε είναι πριν από την μετακόμιση, να χωρίσετε τα υπάρχοντά σας σε κατηγορίες. Θα θελήσετε να ξεκινήσετε με τα έπιπλα και τις συσκευές (μοντέρνο σαλόνι, κεραμική τραπεζαρία, πλυντήριο, κ.οκ), τα ρούχα, τα βιβλία, διάφορα αντικείμενα και, στη συνέχεια, να αφήσετε τελευταία τα προσωπικά αντικείμενα. Αφού απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν «προκαλεί χαρά», μπορείτε να δωρίσετε ή να πουλήσετε ό, τι δεν κρατάτε.

Μίσθωση εταιρείας μετακομίσεων

Μόλις αποδεχτείτε το γεγονός ότι πιθανότατα δεν πέτυχε η δωροδοκία φίλων και συγγενών με πίτσα και μπύρα για να σας βοηθήσουν να μετακομίσετε, θα συνειδητοποιήσετε ότι η πρόσληψη μιας εταιρείας μετακομίσεων είναι ο αμέσως επόμενος καλύτερος τρόπος. Άλλωστε η μετακόμιση χωρίς τη βοήθεια των φίλων θα σας γλυτώσει από υποχρεώσεις που θα κληθείτε να κλείσετε μελλοντικά. Εκτός από τη βασική υπηρεσία της μεταφοράς, αυτοί οι επαγγελματίες παρέχουν συχνά τα κουτιά για τη μετακόμιση. Κάνουν επίσης τη μετακόμιση με ανυψωτικό αν χρειαστεί και μπορούν να διασφαλίσουν ότι θα μείνετε στο πρόγραμμα σας όσον αφορά τους χρόνους.

Εξασφαλίστε τις λεπτομέρειες

Μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνετε για εύκολη μετακόμιση δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να συμπεριλάβετε βασικά καθήκοντα, όπως η οργάνωση των βοηθητικών προγραμμάτων σας και η ειδοποίηση σε οποιονδήποτε και σε όλους όσους πρέπει να γνωρίζουν για την αλλαγή διεύθυνσής σας. Εάν έχετε κατοικίδια ζώα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σχέδιο για αυτά, είτε αυτό σημαίνει προγραμματισμό ενός ανθρώπου που θα τα φροντίσει μέχρι να τακτοποιηθείτε ή τη ρύθμιση της μεταφοράς τους. Τέλος, μην ξεχάσετε να αλλάξετε τη διεύθυνση σας στις διάφορες εταιρείες κοινής ωφέλειας (τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρικό ρεύμα, ΕΥΔΑΠ)!

Αμπαλάζ – Πακετάρισμα Μετακόμισης

Επειδή η συσκευασία των οικοσκευών και των προσωπικών αντικειμένων σας είναι το δυσκολότερο κομμάτι μην το αφήνετε τελευταίο με την ελπίδα ότι θα το αποφύγετε. Δεν υπάρχει περίπτωση! Θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσετε νωρίς. Και νωρίς εννοούμε να συσκευάζετε ό, τι μπορείτε μήνες νωρίτερα. Από ρούχα εκτός εποχής, βιβλία, διακοσμητικά και αναμνηστικά, υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία δεν χρειάζεστε άμεση πρόσβαση. Καλό θα ήταν επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε επισημάνει με σαφήνεια τα κουτιά σας ανά κατηγορία και ανά δωμάτιο, ώστε να αποφύγετε να ανοίγετε όλα τα κουτιά για να βρείτε το αγαπημένο σας μπλουζάκι ή τα παπούτσια σας.
Αν πάλι δυσκολεύεστε να το κάνετε και έχετε τη δυνατότητα, επιλέξτε να πληρώσετε στην εταιρεία μετακομίσεων την έξτρα υπηρεσία του αμπαλάζ μετακόμισης. Θα γλυτώσετε από πολλά νεύρα και κόπο.

1 thought on “Εύκολη Μετακόμιση – Πως Θα την Πετύχετε!

Comments are closed.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d