κεραμική τραπεζαρία

Οι Κεραμικές Τραπεζαρίες Αποκαλύπτονται!

Τα τελευταία χρόνια να νέο υλικό που έκανε δυναμικά την εμφάνισή του στο χώρο της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης εσωτερικών χώρων: είναι το κεραμικό.

Επιφάνειες επίπλων αλλά και άλλων δομικών υλικών των εσωτερικών χώρων ντύνονται με αυτό το υλικό. Κεραμικές επιφάνειες χρησιμοποιούνται σε κεραμικές τραπεζαρίες, μπουφέ, τραπεζάκια σαλονιών, βιβλιοθήκες και τραπέζια κουζίνας.

Κεραμικές Τραπεζαρίες

Οι κεραμικές τραπεζαρίες αποτελούν πράγματι την καλύτερη επιλογή για μια πιο εύκολη ζωή στον προσωπικό σας χώρο, προσφέροντας μοναδική αισθητική και αντοχή. Τι τις κάνει να ξεχωρίζουν; Το κεραμικό υλικό με το οποίο είναι επνδυμένο δεν χαράσσεται και δεν σπάει ενώ δεν αλλοιώνεται από τα χημικά και τη θερμότητα. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να επιβραδύνει τη φλόγα, δεν το διαπερνούν τα γράσα και απωθεί τα λίπη. Είναι επίσης αντιβακτηριδιακό αφού έχει ελάχιστους πόρους και είναι απόλυτα ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον.

Προσθέστε σε όλα αυτά ότι οι κεραμικές τραπεζαρίες δεν θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση ούτε κατά τον καθαρισμό καθώς αντέχουν ακόμη και στην καταπόνηση από τα σκληρά καθαριστικά.

Τραπεζαρία με κεραμική επιφάνεια
Οι κεραμικές τραπεζαρίες Τριανταφύλλου ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τη φινέτσα και το design τους

Κεραμικό – Γιατί Ξεχωρίζει;

Το κεραμικό είναι ένα ανόργανο υλικό, πολύ όλκιμο στη φυσική του κατάσταση, άκαμπτο μετά την επεξεργασία σε υψηλή θερμοκρασία. Το χρώμα του κεραμικού υλικού ποικίλλει -ανάλογα με τα χρωμοφόρα οξείδια που περιέχονται στους πηλούς (οξείδια σιδήρου, από κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο μέχρι καφέ· οξείδια τιτανίου, από λευκό σε κίτρινο), μπορεί να γυαλιστεί και να διακοσμηθεί.

Πρόκειται επίσης για υλικό κατάλληλο για τραπέζια ροτόντες και είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για την παραγωγή κεραμικών τραπεζαριών: έχει μειωμένο πάχος, είναι ανθεκτικό σε απορρυπαντικά και χημικές ουσίες, οξέα, βάσεις και διαλύτες -το μόνο προϊόν ικανό να επηρεάσει το κεραμικό είναι το υδροφθορικό οξύ, δεν επηρεάζεται από θερμικά σοκ και υγρασία, δεν χαράσσεται και δεν κάνει εκδορές.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι κεραμικών ενώ ακόμη και τραπέζια με επιφάνειες πορσελάνης αποτελούν μέρος αυτής της οικογένειας επίπλων. Έχουν ελάχιστους πόρους, καλές ιδιότητες στεγανότητας σε αέρια και υγρά και δεν επιτρέπουν τη χάραξη ούτε ακόμη και από χαλύβδινο αντικείμενο.

Θέλετε μια κεραμική τραπεζαρία για το δικό σας σπίτι; Η εταιρεία επίπλων Τριανταφύλλου έχει μια απίστευτη ποικιλία από μοντέρνες κεραμικές τραπεζαρίες. Με την εμπειρία τους θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στο χώρο και το γούστο σας.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d