Έπιπλα μασίφ για κάθε υπνοδωμάτιο

3 Λόγοι για να Προτιμήσετε Μασίφ Έπιπλα για το Υπνοδωμάτιο σας

Αν ψάχνετε έπιπλα για το υπνοδωμάτιο σας σίγουρα θα έχετε κάνει μεγάλη έρευνα. Μοντέρνα ή κλασσικά έπιπλα,  εγχώρια ή εισαγωγής, μασίφ έπιπλα και μη.. Όλα αυτά διεκδικούν την προσοχή και τα χρήματα σας.

Όμως ξέρετε πως τα  έπιπλα του υπνοδωματίου σας είναι μία αγορά που θα κάνετε μία ή το πολύ δυο φορές στη ζωή σας. Για αυτό θέλετε να την κάνετε σωστά. Το Growth Up συγκέντρωσε συμβουλές και από ειδικούς στο έπιπλο, για να σας βοηθήσει να κάνετε εύκολα και με επιτυχία την επιλογή σας. Άλλωστε θέλετε κάθε ευρώ που θα επενδύσετε να πιάσει τόπο, έτσι δεν είναι;

Επιλέξτε ένα στυλ με διάρκεια

Έχετε περιορίσει τις επιλογές σας σε μία κρεβατοκάμαρα με μασίφ ξύλο που θα έχετε για πολλά χρόνια; Φροντίστε να επιλέξετε ένα στυλ επίπλου που είναι απλό και ποιοτικό. Αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι τα έπιπλα σας πρέπει να είναι κλασσικά. Αν στο γούστο σας ταιριάζουν τα μοντέρνα έπιπλα, είναι σίγουρο πως μπορείτε να βρείτε μοντέρνα που πληρούν τις παραπάνω προσδιαγραφές.

Θα χρειαστείτε μία κρεβατοκάμαρα, η οποία θα μπορεί να ταιριάζει με οποιοδήποτε χρώμα ή στυλ υφάσματος επιλέξετε για να την ντύσετε ή για τις κουρτίνες του υπνοδωματίου. Επιλέξτε μασίφ έπιπλα από καπλαμά καρυδιάς, δρυός ή άλλου ανθεκτικού ξύλου. Φροντίστε ώστε το χρώμα της να μην είναι εκκεντρικό ή κάποιο που σύντομα θα φύγει από τη μόδα. Αν και είναι εύκολο να αλλάξετε κουρτίνες η σεντόνια δεν είναι το ίδιο εύκολο να αλλάζετε τα έπιπλα του υπνοδωματίου συχνά.

Επιλέξτε μασίφ έπιπλα από σκληρό ξύλο

Τα μασίφ έπιπλα από σκληρό ξύλο έχουν καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη διάρκεια από ότι αυτά που είναι από μαλακό ξύλο. Εάν θεωρείτε τα έπιπλα του υπνοδωματίου σας μια επένδυση, επιλέξτε ξύλο καρυδιάς, κερασιάς ή βελανιδιάς από ελληνικά εργοστάσια.Τα μασίφ έπιπλα από μαλακό ξύλο με τα χρόνια αποκτούν ευκολότερα σημάδια από τη χρήση και χάνουν την ωραία εικόνα τους.

Επιλέξτε έπιπλα μασίφ ελληνικών εργοστασίων

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα μασίφ έπιπλα των ελληνικών οίκων είναι κατασκευασμένα με μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και την ανθεκτικότητα. Τα ελληνικά έπιπλα συμπυκνώνουν όλη την μακρά εμπειρία των ελλήνων τεχνιτών και φημίζονται για τη διάρκεια τους στο χρόνο.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και τα εισαγόμενα έπιπλα. Εκεί η έμφαση δίνεται στη μαζική παραγωγή και το χαμηλό κόστος. Γι’ αυτό τα εισαγόμενα είναι συνήθως φθηνότερα. Αλλά τα ξύλα από τα οποία είναι κατασκευασμένα είναι χαμηλότερης ποιότητας και συχνά προϊόν παράνομης υλοτομίας. Αυτός είναι και ο λόγος που τα φθηνά εισαγόμενα έχουν πάντα μικρότερη διάρκεια ζωής από τα ελληνικά χειροποίητα έπιπλα.

https://i.pinimg.com/originals/60/a1/bd/60a1bd640f4a0dbf859d3fe8e9bb7757.jpg

Σκεφτείτε την ποιότητα, την ακεραιότητα και την αυθεντικότητα.

Στην Ελλάδα τα μασίφ έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ξυλεία πού είναι προϊόν νόμιμης υλοτομία. Επίσης τα βερνίκια που χρησιμοποιούνται για την βαφή των επίπλων είναι οικολογικά και ασφαλή. Προστατεύουν εσάς και την οικογένεια σας από ανεπιθύμητες τοξικές παρενέργειες. Επίσης δεν μολύνουν το περιβάλλον λόγω παράνομων χημικών ουσιών στη σύνθεσή τους.

Παράδειγμα μασίφ επίπλων από ελληνικά χέρια

Η ελληνική εταιρεία επίπλων JOIN θέλησε να δημιουργήσει κρεβατοκάμαρες που ικανοποιούν την ανάγκη για άνεση και εργονομία, αλλά ταυτόχρονα έχουν εκπληκτικό design και ποιότητα κατασκευής.

Όλες οι κρεβατοκάμαρες JOIN κατασκευάζονται από ελληνικό εργοστάσιο, από μασίφ ξύλο ελιάς, δρυός ή καρυδιάς, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία με οικολογικά βερνίκια (βαφές νερού και κερί). Όλες οι κρεβατοκάμαρες JOIN συνοδεύονται από Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας και μεταλλική σφραγίδα.


Αν θέλετε να νιώσετε άνεση και ασφάλεια καθώς χρησιμοποιείτε τα έπιπλά σας, επιλέξτε έπιπλα μασίφ από ελληνικά εργοστάσια. Θα είστε σίγουροι για την ποιότητά κατασκευής τους, την υπεύθυνη χρήση των φυσικών πόρων και την ασφάλεια στη χρήση τους.

2 thoughts on “3 Λόγοι για να Προτιμήσετε Μασίφ Έπιπλα για το Υπνοδωμάτιο σας

Comments are closed.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d