Μετακομίση ψωρίς τη βοήθεια φίλων

Πώς να Κάνετε Μετακόμιση Χωρίς τη Βοήθεια των Φίλων σας

Μετακομίζετε σύντομα και μια από τις πρώτες σκέψεις σας είναι να ζητήσετε από τους καλούς φίλους σας να σας βοηθήσουν να μετακομίσετε σε μια προσπάθεια να διατηρήσετε το κόστος όσο το δυνατόν χαμηλότερο. Γνωρίζετε ότι οι επαγγελματικές υπηρεσίες μετακόμισης δεν είναι τόσο φθηνές όσο θα θέλατε. Οπότε επικοινωνείτε με τους φίλους σας, ζητώντας τους να σας δώσουν ένα χέρι με τη συσκευασία και την μεταφορά βαρέων αντικειμένων την ημέρα που θα μετακομίσετε.

Δυστυχώς, ένα προς ένα, τα αιτήματά σας για βοήθεια ευγενικά (και μερικές φορές όχι τόσο ευγενικά) απορρίπτονται, καθώς οι φίλοι σας δηλώνουν με διάφορους λόγους την αδυναμία τους να σας βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Προφανώς, όλοι οι φίλοι σας τυχαίνει να είναι εξαιρετικά απασχολημένοι εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα ή έχουν κάποιο ανυπέρβλητο πρόβλημα υγείας.

Ναι, μπορεί να είναι αποθαρρυντικό και απογοητευτικό να μην μπορείτε να βασίζεστε στους φίλους σας όταν τους χρειάζεστε περισσότερο. Ωστόσο, δεν πρέπει να πετάξετε ακόμη λευκή πετσέτα. Εξακολουθείτε να έχετε καλές επιλογές για να κάνετε μετακόμιση χωρίς βοήθεια από τους φίλους σας.

Πώς να μετακομίσετε χωρίς βοήθεια από φίλους; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Λάβετε βοήθεια από μέλη της οικογένειας

Εντάξει, οι καλύτεροι φίλοι σας μπορεί να έχουν πει ΟΧΙ στα αιτήματά σας για βοήθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μείνατε μόνοι. Τι γίνεται με τη βοήθειας από τα μέλη της οικογένειάς σας;

Σκεφτείτε να απευθυνθείτε στους γονείς ή τα αδέλφια σας για βοήθεια, εάν υπάρχει αυτή η επιλογή. Επίσης, εάν έχετε δική σας οικογένεια, ο σύντροφος σας σίγουρα θα είναι εκεί δίπλα σας. Και αν τα παιδιά σας είναι αρκετά μεγάλα, μπορούν σίγουρα να σας βοηθήσουν με διάφορες εργασίες που σχετίζονται με τη μετακόμιση, όπως η αποσυναρμολόγηση αντικειμένων και η συσκευασία τους.

Προγραμματίστε έγκαιρα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μετακομίσετε χωρίς βοήθεια από τους φίλους σας είναι να ξεκινήσετε να εργάζεστε αμέσως μόλις μάθετε κανονίσετε ότι θα μετακομίσετε. Το θέμα είναι ότι όσο περισσότερο χρόνο δίνετε στον εαυτό σας πριν από την ημερομηνία μετακόμισης, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα σας να διαχειριστείτε τις περισσότερες εργασίες μόνοι σας, χωρίς να χρειάζεται να ζητήσετε βοήθεια από κανέναν.

Δημιουργείστε μια καλή λίστα ελέγχου που θα σας επιτρέψει να οργανώσετε τον χρόνο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συσκευασία για μια μετακόμιση φαίνεται σαν μια τεράστια εργασία, αλλά όταν τη χωρίζετε σε επιμέρους εργασίες, τα πράγματα θα γίνουν ξαφνικά πολύ πιο εύκολα για εσάς.

Διαβάστε επίσης: Μεταφορά Πιάνου - Ποια Εταιρεία Μεταφορών να Διαλέξω;

Ξεκαθαρίστε τα υπάρχοντά σας

Όταν γνωρίζετε ότι δεν θα μπορείτε να βασιστείτε στη βοήθεια των φίλων σας, ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε με κάθε κόστος είναι να μειώσετε τον αριθμό των αντικειμένων που παίρνετε μαζί σας στο νέο σπίτι. Με άλλα λόγια, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε το σπίτι σας πριν από τη συσκευασία.

Μετρήστε όλα τα υπάρχοντά σας και δείτε αυτά που δεν θα χρειαστείτε πια. Αυτά είναι συνήθως οι συσκευές και τα αντικείμενα που δεν έχετε χρησιμοποιήσει τους τελευταίους τουλάχιστον 2 μήνες. Αφήνοντας εκτός μετακόμισης αυτά τα αντικείμενα θα μειώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το κόστος σας.

Και τι θα γίνουν τα πλεονάζοντα αντικείμενα;

Πουλήστε ανεπιθύμητα πράγματα για επιπλέον μετρητά

Πουλήστε οτιδήποτε δεν χρειάζεστε και δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσετε . Βάλτε αγγελίες στο διαδίκτυο ή εφημερίδες αγγελιών με σκοπό να κερδίσετε κάποια χρήματα από την πώληση τους. Τελικά, κάθε ποσό επιπλέον χρημάτων που λαμβάνετε από τις πωλήσεις θα σας βοηθήσει να μετακομίσετε προσλαμβάνοντας μια εταιρεία μετακομίσεων, χωρίς τη βοήθεια από τους φίλους σας.

Που θα βρείτε επαγγελματική βοήθεια για τη μετακόμιση σας

Δεν είναι ποτέ εύκολο να κάνεις μετακόμιση σπιτιού χωρίς βοήθεια και μπορεί να το θεωρείτε υπερβολικό για να το χειριστείτε μόνοι σας. Παρ ‘όλα αυτά, τα μικρά κόλπα που χρησιμοποιήσατε για να μειώσετε τα έξοδα και τα μετρητά που κερδίσατε από την πώληση των πλεοναζόντων αντικειμένων θα σας επιτρέψουν να προσλάβετε επαγγελματικές υπηρεσίες χαμηλού κόστους.

Αν θελήσετε να προσλάβετε μια εταιρεία μετακομίσεων για την Αττική ανατρέξτε στη Google και κάντε το κόπο να διαβάσετε τις κριτικές των εταιρειών του χώρου πριν λάβετε προσφορές. Στη συνέχεια ξεχωρίστε τις 3 ή 4 καλύτερες και καλέστε τους για να σας δώσουν προσφορά. Τελικά επιλέξτε αυτούς που δείχνουν να συνδυάζουν τις καλές τιμές με την άριστη εξυπηρέτηση.

1 thought on “Πώς να Κάνετε Μετακόμιση Χωρίς τη Βοήθεια των Φίλων σας

Comments are closed.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d