μετακόμιση

Μετακόμιση την Εποχή του Κορονοϊού – Πώς Θα Κρατηθείτε Ασφαλείς;

Ετοιμάζεστε για μετακόμιση την εποχή του κορονοϊού; Πολλές μετακομίσεις δεν μπορούν να αναβληθούν. Αυτό σημαίνει ότι εάν η μίσθωση σας έχει τελειώσει, το συμβόλαιο πώλησής σας έχει κλείσει ή έχετε κάποιο άλλο λόγο που πρέπει να μετεγκατασταθείτε, τότε θα πρέπει να κάνετε τα καλύτερα βήματα για να συνεχίσετε. Αυτό περιλαμβάνει τη διευθέτηση της κοινωνικής αποστασιοποίησης ενώ μετακομίζετε, ώστε να μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους από την πιθανή εξάπλωση του COVID-19.

Εδώ συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κοινωνική απόσταση ενώ μετακομίζετε, καθώς και άλλες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε για να διασφαλίσετε ότι θα φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β παραμένοντας όσο πιο προστατευμένοι μπορείτε.

Τι είναι η κοινωνική αποστασιοποίηση;

Η κοινωνική αποστασιοποίηση, που μερικές φορές αναφέρεται ως φυσική απόσταση, αναφέρεται σε κανονισμούς που ορίζονται από την κυβερνήση για να σταματήσει η εξάπλωση του νέου κοροναϊού, COVID-19. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η σωστή κοινωνική απόσταση απαιτεί τουλάχιστον 1,5 μέτρο απόσταση ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιον που δεν είναι μέλος της άμεσης οικογένειας σας.

Ο COVID-19 εξαπλώνεται μέσω αναπνευστικών σταγονιδίων, τα οποία εκπέμπονται όταν ένα άτομο φτερνίζεται, βήχει, τραγουδά ή μιλά. Με την κοινωνική απομάκρυνση ενώ μετακομίζετε και ακολουθώντας άλλες διαδικασίες ασφαλείας, όπως η μάσκα προσώπου, μειώνετε την πιθανότητα να έρθετε σε επαφή με αυτά τα σταγονίδια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να περιορίσετε τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους έως ότου ο ιός τεθεί υπό έλεγχο. Είναι ευθύνη όλων μας να συντελέσουμε σε μεγάλο βαθμό στην κοινωνική απόσταση.

Κρατηθείτε ασφαλείς την ώρα της μετακόμισης

Όπως ίσως έχετε ήδη μάθει από ένα ταξίδι στο μανάβικο ή το φαρμακείο, δεν είναι πάντα δυνατό να διατηρήσετε τουλάχιστον ενάμιση μέτρο απόσταση μεταξύ σας και άλλων. Δυστυχώς, σε ορισμένες περιπτώσεις το ίδιο θα ισχύει και στη μετακόμιση σας.

Επειδή η μετακόμιση είναι μια δραστηριότητα που απαιτεί συχνά περισσότερα από ένα άτομα, εάν δεν έχετε άλλους στο νοικοκυριό σας που είναι σε θέση να βοηθήσουν, τότε είναι σχεδόν αναπόφευκτο θα πρέπει να εργαστείτε σε κοντινή απόσταση με κάποιον άλλο για να φορτώσετε και να ξεφορτώσετε το φορτηγό. Μια καλή εναλλακτική επιλογή είναι να προσλάβετε μια εταιρεία μετακομίσεων, καθώς τα κουτιά σας μπορούν να μεταφερθούν και να φορτωθούν χωρίς τη βοήθειά σας.

Ανεξάρτητα από το ποια είναι η κατάστασή σας, είναι ζωτικής σημασίας να διατηρείτε όσο το δυνατόν περισσότερο την κοινωνική απόσταση.

Εάν χρησιμοποιείτε μια εταιρεία μετακομίσεων…

Η μετακόμιση σπιτιού είναι μια διαρκής ανάγκη, που σημαίνει ότι οι εταιρείες μετακομίσεων συνεχίζουν να λειτουργούν σε όλη τη χώρα ακόμα και την περίοδο του κορονοϊού. Για να προστατεύσουν τους υπαλλήλους τους και τους πελάτες τους, οι ιδιοκτήτες έχουν λάβει σημαντικά μέτρα για να περιορίσουν την επαφή καθ ‘όλη τη διάρκεια της μετακόμισης.

Το πιο πρακτικό πράγμα που πρέπει να κάνετε για τη διατήρηση της κοινωνικής απόστασης κατά τη μετακόμιση είναι να απομονώσετε τον εαυτό σας σε άλλη περιοχή μέσα ή έξω από το σπίτι ενώ κάνουν το προσωπικό της εταιρείας κάνει τη δουλειά του. Αν έχετε όλα τα κουτιά σας συσκευασμένα, σφραγισμένα και έτοιμα να φύγουν πριν από την άφιξη των εργατών μπορείτε να συντονίστε τη διαδικασία από απόσταση και / ή μέσω τηλεφώνου. Εάν πρέπει να υπογράψετε οποιαδήποτε χαρτιά, φορέστε μάσκα, χρησιμοποιήστε τη δική σας πένα και πλύνετε καλά τα χέρια σας αμέσως μόλις τελειώσετε.

Μπορεί η μετακόμιση την εποχή του κορονοϊού να φαίνεται λίγο διαφορετική από ό, τι πριν από λίγους μήνες, αλλά είναι δυνατόν να μετακομίσετε με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d