φοιτητικό δωμάτιο ιδέες

Φοιτητικό Δωμάτιο – 4 Ιδέες για Διακόσμηση

Τα κορίτσια είναι γνωστό για το πόσο ενθουσιασμένα είναι όταν πρόκειται να διακοσμήσουμε το φοιτητικό δωμάτιο τους. Κατακλύζονται από ιδέες γύρω από τη διακόσμηση. Έχουν δει στα social media τα σπίτια διασήμων και ξέρουν ακριβώς πως θέλουν να μοιάζει το δικό τους. Αλλά τι γίνεται με τα αγόρια;

Είναι αλήθεια πως τα αγόρια έχουν λιγότερες ιδέες διακοσμήσεις όταν πρόκειται για το φοιτητικό δωμάτιο τους. Ίσως ρωτήσουν κάποιο φίλο που έχει παρόμοια εμπειρία, αλλά δεν πρόκειται να αρχίζουν να ψάχνουν στα social media, στο internet ή σε περιοδικά ιδέες διακόσμησης.

Ακολουθούν λοιπόν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στη διακόσμηση του φοιτητικού δωματίου σας.

Αγοράστε ποιοτικά έπιπλα που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά

Επενδύοντας σε λίγα ποιοτικά έπιπλα (προτιμήστε μασίφ έπιπλα) για το φοιτητικό δωμάτιο σας, εξοικονομείτε χρήματα που θα χρειαστεί να δώσετε στο μέλλον όταν φτιάξετε το πρώτο σας νοικοκυριό. Άλλωστε δεν θα είστε για πάντα φοιτητές έτσι δεν είναι;

Μερικά παραδείγματα επίπλων που αξίζει να επενδύσετε στην ποιότητα τους είναι ο καναπές κρεβάτι, μία άνετη καρέκλα γραφείου, μία καλή λάμπα γραφείου και ένα χαλί καλής ποιότητας.

φοιτητικο δωματιο ιδέες

Χρησιμοποιήστε πολυ-λειτουργικά έπιπλα

Οι μικροί χώροι απαιτούν έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και επίπλων. χρησιμοποιώντας πολυ-λειτουργικά έπιπλα μεγιστοποιείται το χώρο σας και δημιουργείτε ένα λειτουργικό φοιτητικό δωμάτιο. Ένας διπλός καναπές που γίνεται κρεβάτι για παράδειγμα θα ήταν ένας άνετος χώρος για να κοιμηθείτε, ακόμα και για να φιλοξενήσετε ένα φίλο. Ταυτόχρονα θα είναι άνετο όταν θέλετε να δείτε τηλεόραση ή να κάνετε ένα μικρό πάρτι με φίλους.

Δώστε στη διακόσμηση το προσωπικό σας στυλ

Ζώντας μέχρι τώρα στο πατρικό σας σπίτι αναπόφευκτα απολαμβάνετε την διακόσμηση της μητέρας ή του πατέρα σας. Δεν είχατε την ευκαιρία να βάλετε την προσωπική σας πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού. Εξαίρεση ίσως αποτελούσε το δωμάτιό σας.

Τώρα είναι η ευκαιρία για να δημιουργήσετε ένα χώρο που να αντικατοπτρίζει το δικό σας γούστο. Αγοράστε καταλόγους τους πίνακες ζωγραφικής και διακοσμητικά τα οποία θα βάζουν την υπογραφή θα στο χώρο.

διακόσμηση φοιτητικου δωματιου

Ανακαλύψτε το προσωπικό στυλ σας

Το φοιτητικό δωμάτιο δεν χρειάζεται να είναι βαρετό η πολύ τυπικό. Δημιουργήστε ένα χώρο που θα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Θέλετε όταν έρχονται οι φίλοι σας να καταλαβαίνουν αμέσως το χαρακτήρα σας;

Καταρχήν δώστε του μία καθαρή και μοντέρνα εμφάνιση. Μιας και το φοιτητικό δωμάτιο είναι συνήθως σχετικά μικρός χώρος, επιλέξτε minimal μοντέρνο στυλ.

Αποφύγετε το λευκό χρώμα στους τοίχους μιας και θα θυμίζει σίγουρα το σπίτι των γονιών σας. Επιλέξτε ζεστά χρώματα τοίχων για φοιτητικό δωμάτιο, όπως μπεζ ανοιχτό γκρι γαλάζιο που θα είναι ξεκούραστα και κατά τη διάρκεια θα μελετάτε.

Όπως είπαμε και στην προηγούμενη ενότητα μπορείτε με μερικές φθηνές προσθήκες σε διακοσμητικά να δημιουργήσετε ένα χώρο αντάξιο της προσωπικότητας σας.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d