Ανδρικά Παπούτσια για τη Βροχή

Ποια Ανδρικά Παπούτσια Είναι Καλύτερα με τη Βροχή;

Οι συμπαθητικές λιμνούλες με ορμητικό νερό είναι ικανές να καταστρέψουν τα περισσότερα ζευγάρια όμορφων παπουτσιών όσο και να τρέξετε όσο και να πηδήξετε. Οπότε το look waterproof καθίσταται αναγκαίο για να αντιμετωπίσει τη βροχή ένας πραγματικός τζέντλεμαν.

Προτιμήστε μια χοντρή σόλα

Πριν από οτιδήποτε άλλο, βεβαιωθείτε για την ποιότητα και το υλικό της σόλας σας. Το πάχος της είναι σημαντικό (όμως, όχι πάνω από 2 εκ.) όπως και το να είναι καουτσουκένια ή νορβηγικής ραφής, ώστε να αντέχει στον παλιόκαιρο, να είναι περισσότερο μονωτική από μια δερμάτινη και να γλιτώνετε τις γλίστρες.

Αν, ωστόσο, θέλετε οπωσδήποτε δερμάτινες σόλες παπουτσιών, ενισχύστε τη με τακάκια μπρος πίσω, για να εξασφαλίσετε τη στεγανότητα των παπουτσιών σας. Επίσης, για να κρατήσετε τα πόδια σας ζεστά, μπορείτε να προμηθευτείτε πατάκια από μαλλί αρνιού.

Τα παπούτσια να είναι γερά

Τα μοντέλα από δέρμα αγελάδας είναι μακράν τα πιο γερά. Το αρνί είναι πολύ ευαίσθητο για το χειμώνα. Κι είναι καλύτερα να διαλέξετε ένα λείο δέρμα, γιατί υπερτερεί στο θέμα της στεγανότητας. Αποφύγετε τα παπούτσια από γυρισμένο δέρμα, γιατί μπάζουν νερά πολύ εύκολα. Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό των παπουτσιών, προσανατολιστείτε στα μοντέλα με γούνα. Μια λογική επιλογή, αν περνάτε πολύ χρόνο έξω. Στο γραφείο, όμως, θα σκάσετε.

Τι παπούτσια να διαλέξω;

Αφού έχετε τσεκάρει τη σόλα και το δέρμα, επιλέγετε ένα παπούτσι που πάει με τα χειμωνιάτικά σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να στραφείτε σ’ ένα ζευγάρι δερμάτινων Chelsea-boots καλής ποιότητας που και τον αστράγαλο καλύπτουν και κατάλληλα για την πόλη είναι και γερά. Αν προτιμάτε ένα στυλ πιο streetwear, τα εμβληματικά Timberland είναι η σωστή επιλογή. Για τους μανιώδεις της μόδας, τα hiking-boots (παπούτσια πεζοπορίας) είναι ό,τι πιο σικ για φέτος. Μια εναλλακτική λύση είναι ένα ζευγάρι Hogan, κάτι ανάμεσα σε sneaker και hiking-boot.

Πηγή : Andro.gr

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d