Το Καλύτερο Μεσιτικό Γραφείο στον Άλιμο

Το μεσιτικό γραφείο στον Άλιμο RE/MAX Plus κατέχει ηγετική θέση στο real estate των νοτίων προαστίων της Αττικής. Αναμφισβήτητα έχει εξελιχθεί σε από τα πιο δραστήρια μεσιτικά γραφεία στην περιοχή, με ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο πωλήσεων και ενοικιάσεων κτιρίων. Στην ομάδα του περιλαμβάνονται 30 σύμβουλοι ακινήτων, με αδιάλειπτη παρουσία στις κορυφαίες θέσεις των συνεργατών της RE/MAX Ελλάδος.

Σε τι διαφέρει το RE/MAX Plus

Η σημαντική διαφορά που υπάρχει στον τρόπο συνεργασίας με το μεσιτικό RE/MAX Plus από άλλα γραφεία του χώρου, βρίσκεται στη διαδικασία επαφής του πελάτη με τον μεσίτη ακινήτων. Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με μεσιτικό γραφείο και να επιλέξει τον συνεργάτη που θα τον εκπροσωπήσει σε όλη τη διάρκεια της πώλησης του ακινήτου. Η σχέση του κάθε πελάτη με τον σύμβουλο ακινήτων είναι κορυφαία προτεραιότητα του γραφείου, αφού οι ανάγκες του θα καθορίσουν το πώς θα εργαστεί ο δεύτερος. Από τη στιγμή της ανάθεσης έως ακόμα και μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο συνεργάτης του γραφείου είναι ο μόνιμος σύνδεσμός μεταξύ πελάτη και γραφείου.

Τι κάνει ένας σύμβουλος ακινήτων

Οι σύμβουλοι ακινήτων κάνουν πολλές και διαφορετικές εργασίες. Αν θέλουμε να τις συνοψίσουμε σε τίτλους θα λέγαμε πως κάθε σύμβουλος ακινήτων είναι αρμόδιος για το marketing, την πώληση ή την ενοικίαση του ακινήτου. Το βασικό προσόν που οφείλει να διαθέτει κάθε επιτυχημένος σύμβουλος ακινήτων είναι η ικανότητα του στις διαπραγματεύσεις. Η καριέρα του επίσης βασίζεται στη μεθοδική εργασία, στην καλή επικοινωνία και την ικανότητα να εμπνέει εμπιστοσύνη .

To δίκτυο της RΕ/ΜΑΧ

Το δίκτυο της RE/MAX άρχισε να σχηματίζεται το 1973 στις HΠA. Πλέον έχει εξελιχθεί σε ένας πολυεθνικό κολοσσό στο χώρο του Real Estate με ισχυρή παγκόσμια παρουσία σε περισσότερες από 110 χώρες, 8.200 γραφεία και πάνω από 125.000 συμβούλους ακινήτων.

Η RE/MAX Ευρώπης με έδρα την Αυστρία, ηγείται της ευρωπαϊκής αγοράς ακινήτων εδώ και 25 χρόνια. Η επιτυχία της οφείλεται στο ισχυρό δίκτυο κτηματομεσιτικών γραφείων που έχει αναπτύξει σε 39 χώρες της «γηραιάς ηπείρου» με 2.305 γραφεία και 24.403 συμβούλους ακινήτων.

Στην Ελλάδα, η RE/MAX έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του Νο1 διεθνούς δικτύου real estate ύστερα από 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην αγορά ακινήτων.

Αν θέλετε μεσιτικό γραφείο στον Άλιμο & τα νότια προάστια…

Η πώληση ενός ακινήτου είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Απαιτεί προσεκτικούς  χειρισμούς, δεξιοτεχνία και γνώση της αγοράς. Το μεσιτικό γραφείο  RE/MAX Plus επενδύει συνεχώς στους συνεργάτες του και την εκπαίδευση τους. Στόχος είναι να προσφέρουν στους πελάτες τους την καλύτερη εμπειρία από το τις υπηρεσίες του δικτύου της RE/MAX.

Αν λοιπόν θέλετε να πουλήσετε ή να εκμισθώσετε το ακίνητο σας στα νότια προάστια, επικοινωνήστε με το συγκεκριμένο μεσιτικό γραφείο στον Άλιμο. Θα χαρούν να συζητήσουν και θα μοιραστούν μαζί σας ιδέες και μυστικά σχετικά με την πώληση/εκμίσθωση του ακινήτου σας.

RE/MAX Plus

Λεωφ. Ποσειδώνος 13, Άλιμος 174 55

Τηλ.: 21 0985 1222



Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d