δώρα βάπτισης

Χρήσιμες Ιδέες για Δώρα Βάπτισης

Έρχεται η στιγμή που λαμβάνετε το προσκλητήριο να παρευρεθείτε στη βάπτιση του παιδιού ενός αγαπημένου σας φιλικού ζευγαριού. Η χαρά σας είναι μεγάλη αλλά κάπου εκεί ξεκινάνε και οι σκέψεις για το τι δώρο πρέπει να επιλέξετε.

Ακόμα και αν γνωρίζετε αρκετά καλά την οικογένεια ίσως να μην θέλετε να ρωτήσετε τι είναι αυτό που χρειάζονται γιατί μπορεί το δώρο σας να χάσει το ωραίο στοιχείο της “έκπληξης” που αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της “χάρης” του.

Η ανησυχία για την επιλογή του κατάλληλου δώρου βάπτισης είναι αντιληπτή και σε εμάς καθώς δεχόμαστε αρκετά συχνά ερωτήσεις προκειμένου να κάνουμε κάποια πρόταση αναφορικά με αυτό. 

Αφουγκραζόμενοι λοιπόν αυτήν σας την ανάγκη δημιουργήσαμε το παρόν άρθρο για να σας “λύσουμε τα χέρια” μέσα από κάποιες πολύ όμορφες και πρακτικές ιδέες δώρων βάπτισης που σίγουρα θα εκτιμηθούν.

Στην πρώτη θέση πάντα είναι τα παιδικά μας σερβίτσια φαγητού, bamboo και πορσελάνινα. Τα bamboo έχουν τα εξής πλεονεκτήματα: δεν σπάνε, χρησιμοποιούνται με ασφάλεια και από τα ίδια τα παιδιά από τα πρώτα τους κιόλας γεύματα. Είναι πολύ ελαφριά και ανθεκτικά στο χρόνο αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Κορνίζες, εικόνες με μουσική για το κρεβάτι ή το καρότσι αλλά και για το κομοδίνο και άλμπουμ είναι πάντα ένα διαχρονικό δώρο, της εταιρείας PRINCE SILVERO, που αποτελεί εγγύηση ποιότητας στο ασήμι. 

Ένα δώρο που πραγματικά αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του είναι το χαλάκι δραστηριοτήτων Play&Go! Πραγματικά είναι ένα δώρο ικανό να χαροποιήσει τόσο τους γονείς όσο και το παιδί. Πρόκειται για ένα χαλάκι δραστηριοτήτων που μπορεί να απλώνει πάνω του τα παιχνίδια το παιδί και να παίζει με τις ώρες και όταν έρθει η ώρα να τελειώσει το παιχνίδι, τραβώντας τα δύο σχοινάκια που διαθέτει στο πλάι μετατρέπεται αυτόματα σε τσάντα αποθήκευσης και περικλείει όσα παιχνίδια βρίσκονται πάνω σε αυτό! Είναι κυριολεκτικά ένα δώρο μπαλαντέρ αφού η χωρητικότητά του, του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε, ακόμα και για τα ρούχα!

Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε αδιάβροχο Play&Go για να το έχουν οι γονείς στην παραλία με όλα τα παιχνίδια μέσα και να παίζει το μωρό επάνω. Κλείνοντας το μπορεί να ξεπλένει όλα τα παιχνίδια μαζί και μέσω των ειδικών οπών αποστράγγισης να αποβάλλεται το νερό και να αποθηκεύονται καθαρά εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε την Play&Go Color My Bag που περιλαμβάνει ειδικούς μαρκαδόρους για να την ζωγραφίσει το παιδί, την οποία μπορούν οι γονείς να πλύνουν στο πλυντήριο για να αφαιρεθεί το χρώμα ώστε να το ξαναζωγραφίσει το μικρό τους πλάσμα από την αρχή. Μπορείτε ακόμα να βρείτε και Play&Go που φωσφορίζει στο σκοτάδι για να εντυπωσιάσετε ακόμα περισσότερο το παιδάκι που θα την λάβει. Ωστόσο υπάρχουν και οι κλασσικές επιλογές σε μια πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων οι οποίες είναι εξίσου εξαιρετικές!

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d