κετερινγκ γάμου

Catering Γάμου – 3 Νέες Τάσεις για το 2022

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι τάσεις στο σχεδιασμό ενός γάμου αλλάζουν εξαιρετικά γρήγορα. Κατά συνέπεια είναι σημαντικό να ξέρετε ποιες είναι οι τάσεις για το γάμο το 2022.

Αν θέλετε ο γάμος σας να είναι πρωτότυπος είναι ευχάριστο να κοιτάξετε πώς διαμορφώνονται οι τάσεις στο catering γάμου τη φετινή χρονιά. Στη συνέχεια μπορείτε να βάλετε τη δική σας μικρή πινελιά πρόσθετες λεπτομέρειες που θα χαρίσουν πρωτοτυπία στη γαμήλια δεξίωση σας.

Προσθέστε χαρούμενα χρώματα

Μία από τις τελευταίες τάσεις στη γαμήλια δεξίωση είναι να περιλαμβάνονται ζωηρά χρώματα είτε πρόκειται για τον εξοπλισμό είτε για το catering γάμου. Μπορεί το λευκό να κυριαρχούσε έως σήμερα σε κάθε γάμο, όμως μικρές πινελιές μοβ, πράσινο ή γαλάζιου χρώματος μπορούν να δώσω μία άλλη αίσθηση ζωντάνιας. Στα τρόφιμα το κλασικό λευκό της γαμήλιας τούρτας μπορεί να αντικατασταθεί με σοκολάτα που λατρεύουν όλοι ιδιαίτερα οι γυναίκες. Οι σαλάτες διανθίζονται με εξωτικά φρούτα και λαχανικά που δίνουν μία άλλη αίσθηση στο μάτι.

3 Ιδέες για το catering γάμου το 2020

Μεγαλύτερη Ποικιλία Ποτών

Στους ελληνικός γάμους μέχρι σήμερα κυριαρχούσε η σαμπάνια, το κρασί και η μπύρα, σαν τα πιο συνηθισμένα ποτά. Νέες τάσεις στο catering γάμου επιτάσσουν να υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία ποτών που να καλύπτει τα γούστα όλων των καλεσμένων.

Ελαφριά κοκτέιλ, χυμοί φρούτων, μπύρα χωρίς αλκοόλ, διάφορες ετικέτες ΠΟΠ κρασιών, σπάνιες μπύρες από μικρές ζυθοποιίες, λικέρ φρούτων και άλλα είναι μερικά από τα ποτά πού βρίσκει κανείς σε σύγχρονους γάμους.

ιδέες για το catering γάμου 2020

Finger Food για το Ποτό

Είναι σύνηθες ο χώρος να ξεκινά αφού οι καλεσμένοι έχουν απολαύσει τα εδέσματα του catering. Όμως επειδή το γλέντι και χορός μπορεί να κρατήσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είναι απαραίτητο οι καλεσμένοι σας να μπορούν να απολαμβάνουν ελαφρύ φαγητό μαζί με το ποτό τους καθ’ όλη τη διάρκεια.

Θα μπορούσατε να προβλέψετε να υπάρχει μπουφές με ελαφρύ φαγητό όπως καναπεδάκια, ποικιλίες αλλαντικών και τυριών. Αν θέλετε να γίνετε πιο πρωτότυπη μπορείτε να επιλέξετε μικρά μπαλάκια από μοτσαρέλα και μυρωδικά, σουβλάκια λαχανικών για τους vegan ή μπρουσκέτες με γουακαμόλε.

Η τελευταία λέξη στο catering γάμου

Ο κατάλογος των επιλογών και των τάσεων είναι ατελείωτος. Το τι θα επιλέξετε εξαρτάται αποκλειστικά από το τι αντιπροσωπεύει εσάς περισσότερο. Καθώς ξεκινά τη διαδικασία επιλογής κέτερινγκ γάμου σημειώστε όλα τα θέλω σας πριν έρθετε σε επαφή μαζί τους.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d