Κετερινγκ Γάμου

Τι Στυλ Catering θα Έχετε στο Γάμο σας;

Λένε ότι δεν υπάρχει  πιο σημαντικό γεύμα από ένα φαγητό με φίλους και την οικογένεια σας. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ενός νιόπαντρο ζευγάρι και η περίσταση γίνεται ακόμη πιο μαγική.

Εάν είστε νύφη που θέλετε να είναι όλα τέλεια την ημέρα του γάμου σας, ίσως να αναρωτιέστε αν πρέπει να επιλέξετε παραδοσιακά καθίσματα, ή εάν στο catering γάμου θα ήταν  πιο ευχάριστο να διαλέξετε μπουφέ από μια καθιστή δεξίωση. Ίσως οι φιλοξενούμενοί σας θα απολάμβαναν περισσότερο να σερβιριστούν μόνοι τους από ένα πλούσιο μπουφέ, κ.ο.κ.

Είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι οποιαδήποτε επιλογή θα επιλέξετε θα είναι η σωστή. Κανείς δεν ξέρει τους φίλους και την οικογένειά σας τόσο καλά όσο και εσείς. Άλλωστε είναι η δική σας μεγάλη μέρα, και εσείς θα δώσετε στο κέτερινγκ γάμου το χαρακτήρα που θέλετε!

Εδώ είναι μερικές από τις συμβουλές των ειδικών στο κέτερινγκ γάμου, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το μενού του κετερινγκ στα μέτρα σας.

Πότε να κρατήσετε το catering παραδοσιακό

Οι κλασικοί, παραδοσιακοί γάμοι συνήθως απαιτούν 4-5 πιάτα με ψητά, μπριζόλες και άλλα βαριά πιάτα. Για πολλά ζευγάρια που ακολουθούν τις επιταγές της παράδοσης είναι σημαντικό να μην ξεφύγουν από αυτό. Αλλά μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτό το στυλ αν δεν απολαμβάνετε το φαγητό ή θέλετε να κάνετε κάτι που θα είναι ξεχωριστό.

Κάνοντας την επιλογή ανάμεσα σε μπουφέ ή ένα καθιστό γεύμα με παραδοσιακά γαμήλια φαγητά, και για να γίνει κάτι πραγματικά μοναδικό, απαιτεί απλώς ότι το ζευγάρι θα συνεργαστεί με το προσωπικό του catering γάμου για να δημιουργήσει τις επιλογές που επιθυμεί..

Ενσωματώστε σύγχρονες τάσεις

Αν είστε λιγότερο προσηλωμένοι στην παράδοση και προτιμάτε τις νεότερες τάσεις, εξετάστε έθνικ πιάτα από όλο τον κόσμο. Πολλές από αυτές τις επιλογές μενού ενσωματώνονται σήμερα στο  catering γάμου στην Ήπειρο και είναι πολύ επιτυχημένες.

Εξετάστε ένα μπουφέ με θαλασσινά, όστρακα, μύδια και γυαλιστερές, μεξικάνικο χοιρινό κρέας ή αργεντίνικα ψητά κρέατα. Ίσως ένα ασιατικό μπουφέ με ελαφρές σούπες και ζυμαρικά στον ατμό είναι κατάλληλο για αργά το βράδυ μετά από λίγες ώρες χορού, ποτού και διασκέδασης. Οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες για το πώς να βάλετε τη δική σας υπογραφής σε αυτή τη μαγική νύχτα.

Συμβουλές από ειδικούς του κέτερινγκ γάμου

Δεν είμαστε οι μόνοι που αισθάνονται ότι η ξεχωριστή μέρα σας θα πρέπει να έχει μεγάλες, εξατομικευμένες επιλογές για φαγητό. Οι food bloggers και οι σεφ μαγειρικής παραθέτουν μερικές ακόμα συμβουλές:

– Κρατήστε τα πράγματα απλά και μην μπερδεύετε πολλές γεύσεις. Θέλετε οι άνθρωποι να απολαύσουν τις γεύσεις των τροφίμων χωρίς να χαθούν στην ιστορία που οδηγεί στο γιατί επιλέγετε να το υπηρετήσετε.

– Επιλέξτε φαγητό που ταιριάζει καλά με το περιβάλλον. Από τη θερμοκρασία του χώρου έως την εποχή του γάμου, όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να συνδεθούν με τα είδη των πιάτων που θα είναι πραγματικά μια διαφήμιση για το γάμο σας.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d