Κάντε τη γαμήλια δεξίωση σας ξεχωριστή

Ιδέες για μια Αξέχαστη Γαμήλια Δεξίωση

Ο γάμος στη ζωή μιας γυναίκας είναι το μόνο συγκρίσιμο με την ευτυχία που αισθάνεται όταν γίνεται μητέρα. Αν και, ως γεγονός, η γέννηση λαμβάνει χώρα σε ένα νοσοκομείο, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών και όχι σε ένα ανεπανάληπτο πάρτι. Άλλα σημαντικά γεγονότα όπως η βάπτιση του μωρού ή μια ακαδημαϊκή αποφοίτηση, όταν παίρνετε προαγωγή σε μια καλύτερη δουλειά ή όταν έχετε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία, είναι στιγμές που απαιτούν να το γιορτάσετε, αλλά δεν συγκρίνονται με την σπουδαιότητα του γάμου.

Αλλά, για να διοργανώστε μια γαμήλια δεξίωση αντάξια των προσδοκιών σας δεν είναι κάτι εύκολο. Θα μπορούσε να είναι πολύ αγχωτική διαδικασία.

Ίσως έχετε ήδη προγραμματίσει ή ονειρευτεί τι πρόκειται να γίνει, το στυλ ή το θέμα, ο κατάλογος των προσκεκλημένων, το μενού, το ταξίδι του μέλιτος.

Στις μέρες μας οι περισσότεροι από τους γάμους είναι συνήθως πολιτικοί και όχι θρησκευτικοί. Γίνονται στο δημαρχείο και όχι στην εκκλησία. Για τη γαμήλια δεξίωση επιλέγονται ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, σε ένα κτήμα, σε ένα σπίτι, ή ακόμα και στην παραλία, στην άκρη της θάλασσας.

Υπάρχουν εκείνα τα ζευγάρια που ζητούν επίσημο στυλ, με κλασικά τραπέζια και σεντόνια και άλλα ζευγάρια που προτιμούν μια περισσότερο μοντέρνα ατμόσφαιρα.

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε σωστά την ομάδα προμηθευτών σας: τον προγραμματιστή γάμου σας, το catering γάμου, έναν επαγγελματία φωτογράφο και τον DJ σας. Βρείτε αυτούς που ταιριάζουν καλύτερα στη στα θέλω σας και είναι έτοιμη για τυχόν απρόβλεπτες εκδηλώσεις για να αποφύγετε τις εκπλήξεις.

Ιδέες που θα κάνουν ξεχωριστή τη γαμήλια δεξίωση σας στη παραλία

Φωτεινός Διάδρομος

Μπορείτε να δημιουργήσετε το διάδρομο σας με φώτα. Θα διαπιστώσετε ότι είναι απλό να σχεδιάσετε το γάμο σας με χαμηλό φως και να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που θέλετε χωρίς να φέρετε προβολείς που χαλούν την ατμόσφαιρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωματιστά βάζα εάν θέλετε να έχετε ένα συγκεκριμένο χρώμα που σχετίζεται με το γάμο και μπορείτε να τα εκθέσετε λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή.

Γυμνά Πόδια

Ζητώντας από όλους να έρθουν με τα πόδια τους γυμνά είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνετε. Θα διαπιστώσετε ότι οι επισκέπτες θα απολαύσουν το γάμο σας περισσότερο επειδή αισθάνονται άνετα. Μπορείτε να πάτε τόσο μακριά ώστε όλοι να σταθούν. Θα θυμούνται την αίσθηση της άμμου στα πόδια τους, και μπορείτε να περπατήσετε ξυπόλητοι με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θα ζητήσουν γυμνά πόδια επειδή προσθέτουν στην αίσθηση της παραλίας στην παραλία.

Όλοι στα λευκά

Ζητώντας από όλους να ντυθούν στο άσπρο βοηθά να προσθέσετε στο αίσθημα μιας αιθέριας τελετής. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ψάχνουν έναν τρόπο να προγραμματίσουν το θέμα του γάμου τους, και θα απολαύσουν να είναι μέρος του θέματος σας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα διαπιστώσουν ότι πηγαίνοντας ντυμένοι στα λευκά, τους κάνει να αισθάνονται πολύ καλύτερα για τον γάμο.

Εναλλακτικό Catering Γάμου

Στους συνήθεις γάμους το τραπέζι περιλαμβάνει τοπικά φαγητά και ποτά. Μπορείτε να ξεφύγετε από όλα επιλέγοντας ένα διαφορετικό catering γάμου. Στο μενού αντί για παραδοσιακά πιάτα μπορείτε να διαλέξετε finger food με λιχουδιές κάποιας ασιατικής κουζίνας και κοκτέιλ. Ίσως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία να παραξενευτούν, αλλά είναι σίγουρο ότι οι φίλοι σας θα το εκτιμήσουν και θα το θυμούνται για πολύ καιρό.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d