Το Street Food Είναι η Νέα Τάση στο Catering Εκδηλώσεων

Street Food – Η Νέα Τάση στο Catering Εκδηλώσεων

Τι ακριβώς είναι τα falafels; Τι διαφορά έχει ένα steak sandwich από ένα κλασσικό; Τι σημαίνει Ramen Burger και από πού “κατάγεται”; Πως αλλιώς μπορεί να σερβιριστεί ένα hot dog;

Όλοι αυτοί οι όροι και οι ονομασίες του νέου trend κυριαρχούν στα  food blogs και τα social media . Ένα παγκόσμιο food trend, δίνει τον τόνο στην παγκόσμια αλλά και ελληνική εστίαση. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην επηρεαστεί και ο χώρος του catering.

Τι είναι το street food;

Ο όρος “φαγητό δρόμου” (street food) αναφέρεται σε τέσσερα βασικά στοιχεία ενός πιάτου: μαγειρεμένο απλά και γρήγορα, στο δρόμο, σε καντίνες ή pop-up μαγαζιά-κουζίνες, οικονομικό αλλά γευστικά αξιόλογο και με έναν “έκλυτο” τρόπο, διεφθαρμένα “νόστιμο”. Ουσιαστικά είναι η γευστική απάντηση στην ανάγκη για καθημερινό φαγητό.

Το δημιουργικό αυτό φαγητό σερβίρεται σε καταστήματα εστίασης με προσωπικό στυλ και σερβίρεται σε take-away συσκευασία τροφίμων  όπως χάρτινα σακουλάκια, χάρτινα πιάτα και πλαστικά σκεύη μικροκυμάτων. Το βρίσκεις εύκολα παντού και περιμένεις συνήθως στην ουρά για να τα πάρεις. Και το βασικό: δεν θα ξοδέψεις μια μικρή περιουσία για «ψαγμένες», αυθεντικές γεύσεις που θα σε ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της γης.

Catering με Street Food; 3 Λόγοι για να το Δοκιμάσετε!

Όποια και αν είναι η εκδήλωση που θέλετε να διοργανώσετε, θα λέγαμε χωρίς δισταγμό ότι το street food ταιριάζει απόλυτα παντού. Και δεν ακούγεται παράλογο αυτό αφού:

Δίνει άπειρες επιλογές

Κρέας ή χορτοφαγικό; Χορταστικά burgers ή finger food για φαγητό στα όρθια; Η δυνατότητα να προσαρμόσετε το φαγητό στα θέλω και τις προτιμήσεις των καλεσμένων σας είναι απεριόριστες.

Είναι trendy και γευστικό

Κλασσικές συνταγές πειράζονται δημιουργικά και δίνουν ένα αποτέλεσμα που αρέσει σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους τύπου των ανθρώπων. Μπορείτε να απολαύσετε χορταστικό φαγητό που όμως θα έχει και το στοιχείο της νεωτερικότητας.

Υγιεινό Street Food για Catering

Μπορεί να γίνει υγιεινό κρατώντας τη νοστιμιά του

Η ευεξία και η καλή υγεία είναι τρόπος ζωής για τους περισσότερους σήμερα. Αν και για κάποιους το street food είναι συνώνυμο του ανθυγιεινού τρόπου ζωής, δεν ισχύει απαραίτητα αυτό. Τα πάντα είναι θέμα επιλογής των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν. Χρησιμοποιώντας αγνά, βιολογικά λαχανικά και φρούτα, πολύ ψάρι και λίγο, αλλά καλής ποιότητας κρέας, μπορείς να δημιουργήσεις street food υψηλής ποιότητας που είναι υγιεινό και ταυτόχρονα πολύ νόστιμο. Έτσι προσφέρετε απολαυστικό φαγητό, χωρίς οι καλεσμένοι σας να φεύγουν με τύψεις!

Οι ειδικοί του catering αποφάνθηκαν..

Το street food είναι η νόστιμη και ειλικρινής πρόταση που δίνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Αν επιθυμείτε μία εταιρική εκδήλωση ή ένα special event που θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες του Mamalis Catering. Μίας νέας εταιρείας catering που αλλάζει τα δεδομένα στην περιοχή της Ηπείρου.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d