Πως να Βελτιστοποιήσετε την Καταχώρηση σας στο Google My Business

Ουσιαστικά, το Google My Business είναι μια υπηρεσία καταχώρισης επιχειρήσεων που συνδέεται με τη μηχανή αναζήτησης της Google.

Για παράδειγμα, αν ψάξετε για το Plaisio θα δείτε ένα κουτί να εμφανίζεται στα δεξιά του αποτελέσματος. Αυτό περιέχει μια σύντομη περιγραφή της εταιρείας και άλλες εταιρείες που συνήθως αναζητούνται από τους χρήστες.

Αλλά αν αναζητήσουμε καφετέριες που σερβίρουν καφέ, θα βλέπατε επίπλέον τις ώρες λειτουργίας, τη διεύθυνση, το πότε η καφετέρια είναι συνήθως απασχολημένη και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που η Google σκέφτεται ότι ψάχνετε.

Βελτιστοποιήστε την καταχώρισή σας στο Google My Business

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να διεκδικήσετε την καταχώρισή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω συμβουλές για να πετύχετε τον λογαριασμό My Business.

Λάβετε υπόψη ότι τα στοιχεία που προσθέτετε πρέπει να είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχετε στον ιστότοπό σας. Ανακριβείς πληροφορίες σκοτώνουν τις καταχωρίσεις σας και θα μπορούσαν να σκοτώσουν την βαθμολογία σας:

  • Ζητήστε την καταχώρισή σας με το πραγματικό όνομα της επιχείρησής σας
  •     Επιλέξτε μια κατηγορία όσο το δυνατόν ακριβέστερη
  •     Παρέχετε όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα – το προφίλ σας πρέπει να είναι συμπληρωμένο 100%
  •     Ελέγξτε τον αριθμό τηλεφώνου σας
  •     Ελέγξτε τις ώρες λειτουργίας σας – σκεφτείτε τις διακοπές!
  •     Ελέγξτε τις φωτογραφίες σας – είναι ακριβείς και καλές ή μπορείτε να τις βελτιώσετε;
  •     Δημιουργήστε αναφορές σε άλλα websites και καταλόγους    
  •     Πάνω απ ‘όλα, διατηρήστε τα δεδομένα σας ενημερωμένα

Είναι κρίσιμο να θυμόμαστε ότι αυτό δεν είναι μια καταχώρηση που γίνεται μια φορά και μετά μπορούμε να το ξεχάσουμε για πολύ καιρό. Τα πράγματα αλλάζουν, η επιχείρησή σας αλλάζει. Κρατήστε τα πάντα ενεργά. Παρακολουθήστε σχόλια και τις κριτικές που γίνονται από τους πελάτες σας. Προσθέστε αναρτήσεις με προσφορές, events ή άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία της επιχείρησης για να παραμείνετε στην κορυφή των πραγμάτων. Αν αλλάζει το ωράριο σας αλλάξτε τις ώρες που δείχνετε ανοιχτοί, ώστε να το ξέρουν αυτοί που σας ψάχνουν.

Κάντε ότι χρειάζεται για να είστε απόλυτα σωστοί σε όσα δηλώνετε. Είναι απογοητευτικό η καταχώρισή σας να μην λειτουργεί όπως θα θέλατε.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d