διακοσμητικά σπιτιού inart

Ιδέες για Διακοσμητικά που θα Αλλάξουν το Χώρο & τη Διάθεση σας

Το ξεκίνημα κάθε νέας περιόδου της ζωής μας είναι συνώνυμο με την ανανέωση και την αλλαγή, γεγονός που σημαίνει ένα πράγμα: ανοιχτή πρόσκληση να βγείτε έξω από το comfortzone σας! Τι πιο δραστικό λοιπόν να ξεκινήσετε την αλλαγή από το ίδιο σας το σπίτι και πρώτα πρώτα από τα διακοσμητικά σπιτιού; Εξάλλου, beautiful home, beautiful you. 

Αν περνάτε λίγο χρόνο στο Pinterest ή το Instagram, θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει ότι το χρώμα έχει κάνει το απόλυτο comeback στη διακόσμηση σπιτιού, μετατρέποντας το 2021 στη χρονιά του καλωσορίσματος! 

Φέτος υιοθετούνται περισσότερο από ποτέ φυσικά υλικά, γήινα χρώματα και έντονα μοτίβα για μια αισθητική και ψυχολογική αναζωογόνηση.

Οι προτάσεις της φετινής χρονιάς θα διεκδικήσουν μια θέση στη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου σας. Ξεκάθαρο κάλεσμα για να αφήσετε τη δημιουργικότητα σας ελεύθερη για πειραματισμούς.

Κάδρα και πίνακες, καθρέφτες, ρολόγια τοίχου, κομψά μαξιλάρια , διακοσμητικά κεριά και κηροπήγια , φωτιστικά (δαπέδου, επιτραπέζια και οροφής), βάζα, διακοσμητικοί δίσκοι, κορνίζες αλλά και φυτά, γλάστρες και κασπώ εσωτερικού χώρου.

Ό,τι και αν διαλέξετε πρέπει να βασίζεται στο προσωπικό σας γούστο. Αποφασίστε επομένως διακοσμητικά, ανάμεσα σε μίνιμαλ γραμμές, ρομαντικές κλασικές, vintage, boho και rustic.

Διακοσμητικά σπιτιού

Οι συνεργάτες διακοσμητές του Growth Up συγκέντρωσαν τις προτάσεις τους για 4 διακοσμητικά σπιτιού της εταιρείας Inart που θα αλλάξουν το χώρο και τη διάθεση σας. Τι λέτε; Ξεκινάμε;

Καθρέφτης Τοίχου από Μπαμπού

Χρυσός Κεραμικός Βιβλιοστάτης

Τρίφυλλο Παραβάν 2 Όψεων

Ξύλινη Κλειδοθήκη

Διακοσμητική Φιγούρα Μπαλαρίνα

Θέλετε να δείτε περισσότερα διακοσμητικά σπιτιού Inart; Μπορείτε να ανατρέξετε στον κατάλογο του Mayfair Home όπου θα βρείτε μια ατελειώτη σειρά ιδεών και προτάσεων για κάθε γούστο και βαλάντιο. Βρείτε τα πάντα στο www.mayfairhome.gr

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d