Αγγελίες ακινήτων με φωτογραφία

Αγγελίες Ακινήτων με Φωτογραφίες: Γιατί Αποδίδουν;

Τώρα περισσότερο από ποτέ, η εξαιρετική αγγελία με φωτογραφίες είναι το κλειδί στο marketing και την πώληση του σπιτιού σας. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε μεσίτης ακινήτων από εκεί ξεκινά το marketing του σπιτιού σας. Η συντριπτική πλειονότητα των αγοραστών σπιτιού (έως και 85-90%!) ξεκινούν την αναζήτησή τους για ένα νέο σπίτι στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινούν την αναζήτηση τους βλέποντας φωτογραφίες. Αυτές οι αγγελίες με φωτογραφίες μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα για τους αγοραστές σπιτιού όταν αποφασίζουν εάν θα δουν το σπίτι σας αυτοπροσώπως. Οι φωτογραφίες από μόνες τους δεν θα πουλήσουν το σπίτι σας, αλλά κάνουν απολύτως μεγάλη διαφορά ειδικά αν έχετε βάλει αγγελίες χωρίς μεσίτη.

Ξεχωρίστε από το πλήθος.

Έχοντας καλά φωτισμένες, επαγγελματικές φωτογραφίες που προβάλλουν το σπίτι σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από το πλήθος, όταν οι αγοραστές ακινήτου πραγματοποιούν έρευνα στο internet. Οι φωτογραφίες που δείχνουν το σπίτι σας με το καλύτερο δυνατό φως, θα προσελκύσουν την προσοχή καλύτερα από τις μικρές, θολές φωτογραφίες κινητού τηλεφώνου.

Αφήστε μια μόνιμη εντύπωση.

Όταν οι αγοραστές περιηγούνται στο σπίτι σας, συχνά επιστρέφουν στους υπολογιστές τους και επανεξετάζουν τις φωτογραφίες ξανά. Όταν σκεφτόμαστε τις επιλογές τους, οι φωτογραφίες που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο είναι η πιο εύκολα διαθέσιμη υπενθύμιση για το πόσο όμορφο είναι το σπίτι. Οι υψηλής ποιότητας, καλά φωτισμένες φωτογραφίες που αναδεικνύουν τις καλύτερες δυνατότητες του σπιτιού σας είναι πιο πιθανό να κρατήσουν το ενδιαφέρον τους και να ενθαρρύνουν τους αγοραστές του σπιτιού να ρίξουν μια ακόμη ματιά.

Οι φωτογραφίες σάς βοηθούν να πουλήσετε πιο γρήγορα το σπίτι.

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι καλές φωτογραφίες δεν αφήνουν απλώς μια μόνιμη εντύπωση στους αγοραστές σπιτιού, αλλά βοηθούν επίσης στην πώληση του σπιτιού σας γρηγορότερα με περισσότερα χρήματα. Τα σπίτια με περισσότερες φωτογραφίες πωλούνται επίσης γρηγορότερα από τα σπίτια με μία μόνο φωτογραφία του εξωτερικού του σπιτιού. (Μερικές φορές έως και 36% πιο γρήγορα!) Οι φωτογραφίες που τονίζουν την ομορφιά και το φυσικό φως στο σπίτι σας βοηθούν τους αγοραστές να βλέπουν τον εαυτό τους στο σπίτι πριν το αγοράσουν. Και αν οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να δουν τον εαυτό τους στο σπίτι σας, είναι πιο πιθανό να κάνουν μια προσφορά.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d