Μεσιτικό Γραφείο REMAX

Real Estate: Ανοδος 20,7% στις Συναλλαγές της RE/ΜAX το Πρώτο Εξάμηνο

Η εγχώρια αγορά ακινήτων την τελευταία πενταετία κινούνταν σε μια σταθερά, ανοδική τροχιά. Το τοπίο άρχισε να αλλάζει το 2020, ως αποτέλεσμα της υγειονομικής κρίσης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού. Οι πρωτοφανείς συνθήκες που επικράτησαν και εξακολουθούν να επικρατούν, δεν ήταν δυνατόν να αφήσουν ανεπηρέαστο τον τομέα του real estate και την ελληνική οικονομία στο σύνολο της.

Ωστόσο, παρά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα και το «πάγωμα» σημαντικού ποσοστού των επενδυτικών σχεδίων, οι αριθμοί δείχνουν πώς μπορούμε να κοιτάζουμε την επόμενη μέρα του real estate στην χώρα μας με αισιοδοξία: η κτηματομεσιτική RE/MAX σημείωσε αύξηση στις πωλήσεις (τζίρος) του δικτύου της πανελλαδικά μεγέθους 21.2% και στις συναλλαγές (πράξεις) 20,7% το 1ο εξάμηνο του 2021 συγκριτικά με το αντίστοιχο της προηγούμενης χρονιάς.

RE/MAX Plus: Στην Κορυφή του Real Estate των Νοτίων Προαστίων

Το μεσιτικό γραφείο στον Άλιμο RE/MAX Plus κατέχει ηγετική θέση στο real estate των νοτίων προαστίων της Αττικής. Αναμφισβήτητα έχει εξελιχθεί σε από τα πιο δραστήρια μεσιτικά γραφεία στην περιοχή, με ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο πωλήσεων και ενοικιάσεων κτιρίων. Στην ομάδα του περιλαμβάνονται 43 σύμβουλοι ακινήτων, με αδιάλειπτη παρουσία στις κορυφαίες θέσεις των συνεργατών της RE/MAX Ελλάδος.

Η σημαντική διαφορά που υπάρχει στον τρόπο συνεργασίας με το μεσιτικό RE/MAX Plus από άλλα γραφεία του χώρου, βρίσκεται στη διαδικασία επαφής του πελάτη με τον μεσίτη ακινήτων. Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με μεσιτικό γραφείο και να επιλέξει τον συνεργάτη που θα τον εκπροσωπήσει σε όλη τη διάρκεια της πώλησης του ακινήτου. Η σχέση του κάθε πελάτη με τον σύμβουλο ακινήτων είναι κορυφαία προτεραιότητα του γραφείου, αφού οι ανάγκες του θα καθορίσουν το πώς θα εργαστεί ο δεύτερος. Από τη στιγμή της ανάθεσης έως ακόμα και μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο συνεργάτης του γραφείου είναι ο μόνιμος σύνδεσμός μεταξύ πελάτη και γραφείου.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d