Ελαστικά Κορδόνια Παπουτσιών

Ελαστικά Κορδόνια Παπουτσιών για Κάθε Αθλητή

Η επιλογή στα κορδόνια παπουτσιών μπορεί να κάνει από μόνη της μεγάλη διαφορά σε κάποια αθλήματα; Ναι μπορεί να κάνει τη διαφορά! Μάλιστα όχι μόνο σε όσους κάνουν αθλήματα ταχύτητας όπως 100 ή 200 μέτρα, αλλά και σε όλους όσους αθλούνται γενικότερα.

Παρόλο που ίσως να μην έχετε δώσει ποτέ σημασία στα κορδόνια των αθλητικών παπουτσιών που συνήθως περιέχονται στο κουτί όταν τα αγοράζετε, υπάρχουν σημαντικά πλεονεκτήματα όταν χρησιμοποιείτε ελαστικά κορδόνια παπουτσιών.

Εύκολο να τα βάλετε και να τα βγάλετε

Σε αθλήματα όπως το τρίαθλο, είναι ζωτικό να μπορείτε να βάζετε και να βγάζετε τα παπούτσια σας γρήγορα. Τα συνηθισμένα κορδόνια αθλητικών παπουτσιών μπορεί να σας στοιχίσουν πολύτιμα δευτερόλεπτα από το χρόνο σας. Αντίθετα τα ελαστικά κορδόνια σας επιτρέπουν να γλιστρήσει το πόδι στο παπούτσι σας τόσο γρήγορα ώστε εξοικονομήσετε δευτερόλεπτα που μπορεί να σας δώσουν τελικά τη νίκη.

Το πλεονέκτημα των ελαστικών κορδονιών είναι ότι σας επιτρέπουν να βάλετε και να βγάλετε τα παπούτσια σας χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι. Το ελαστικό τεντώνει καθώς βάζετε το πόδι σας στο παπούτσι. Αυτό σημαίνει ότι δεν παραμορφώνεται το παπούτσι και μπορείτε να βάλετε και να βγάλετε το πόδι σας μέσα-έξω με ευκολία.

Τα ελαστικά κορδόνια παπουτσιών έχουν τέλεια εφαρμογή

Το σύστημα στερέωσης τους  κάνει τα ελαστικά κορδόνια παπουτσιών να εφαρμόζουν τέλεια. Τα κανονικά κορδόνια του εμπορίου μπορεί κατά καιρούς να εμποδίζουν τη διαστολή του ποδιού, ειδικά αν είναι δεμένα πολύ σφιχτά. Η ευελιξία των ελαστικών κορδονιών αφήνει το παπούτσι να επεκταθεί με την κίνηση του ποδιού σας επιτρέποντας τη μέγιστη άνεση.

Αν το πόδι σας αρχίσει να πρήζεται, όπως συμβαίνει συχνά όταν τρέχετε για λίγο, τότε τα κορδόνια θα τεντωθούν για να εξασφαλίσουν ότι το πόδι σας δεν ασφυκτιά στο παπούτσι. Αυτό διατηρεί την κυκλοφορία του αίματος σωστή και μπορεί να αποτρέψει το μούδιασμα που αισθάνονται ορισμένοι δρομείς όταν τα κορδόνια τους είναι πολύ σφιχτά.

Παπούτσια Δεμένα με Ασφάλεια

Τα ελαστικά κορδόνια κρατούνται με ασφάλεια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να λυθούν όταν τρέχετε. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε δρομείς μικρών ή μεγάλων αποστάσεων που κάθε δευτερόλεπτο κάνει τη διαφορά. Μπορείτε επίσης αν θέλετε να τα προσαρμόσετε ανά πάσα στιγμή ώστε να εφαρμόζουν τέλεια στο πόδι σας.

Τα ελαστικά κορδόνια παπουτσιών είναι ιδιαίτερα χρήσιμα το χειμώνα, όπου οι συνθήκες ορατότητας στο ύπαιθρο μπορεί να μην είναι καλές. Μερικά έχουν αντανακλαστικές ιδιότητες (φωσφοριζέ) ώστε να ενισχύσουν την ασφάλειά σας εάν κινείστε σε μέρη με ανεπαρκή φωτισμό.

Τα ελαστικά κορδόνια παπουτσιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε τύπο υποδημάτων, κάνοντας γρήγορο και εύκολο να μπορείτε να τα βγάλετε ή να τα βάλετε. Τα βρίσκετε εύκολα σε διάφορα χρώματα, ώστε να μπορείτε να τα ταιριάξετε με τα παπούτσια που ήδη έχετε.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d