Υποδήματα Meindl

Γιατί Αξίζει να Έχετε Ένα Ζευγάρι Ορειβατικά Μποτάκια Meindl

Η ορειβασία και το κυνήγι είναι δυο σπορ που βασίζουν μεγάλο μέρος της απόλαυσης τους στην ποιότητα του υποδήματος του αθλητή. Χωρίς υποδήματα καλής ποιότητας είναι αδύνατο να μπορέσει κάποιος να κάνει τη δραστηριότητα του χωρίς να διακινδυνεύσει την σωματική του ακεραιότητα. Αυτή είναι η εγγύηση που δίνουν τα ορειβατικά μποτάκια Meindl.  Ελαφριά και ιδανικά για εκδρομές και ταξίδια για το Σαββατοκύριακο, τα υποδήματα Meindl είναι η πρώτη επιλογή του ορειβάτη και του κυνηγού.

Ποια είναι η Meindl

Η εταιρεία MEINDL είναι η μεγαλύτερη εταιρεία υποδημάτων ορειβασίας και trekking στην Ευρώπη, με ετήσια παραγωγή 700.000-800.000 υποδημάτων. Η ιστορία της ξεκινά σχεδόν 300 χρόνια πριν και συνεχίζεται στις ημέρες μας. Την χαρακτηρίζει η ποιότητα κατασκευής, η εργονομία και η αντοχή σε πολύ ειδικές συνθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η MEINDL είναι η μόνη εταιρεία κατασκευής ορειβατικών υποδημάτων από την Ευρώπη, που εξάγει ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής της στην Αμερική.  

Σε τι διαφέρουν τα ορειβατικά μποτάκια Meindl

Ανώτερη Ποιότητα Δέρματος

Είτε εξ’ ολοκλήρου δέρμα είτε συνδυασμός δέρματος ή σουέτ και συνθετικών υλικών, το πάνω μέρος είναι μαλακό και εύπλαστο. Τα δερμάτινα επάνω μέρη είναι λίγο μακρύτερα – συχνά ξεπερνώντας τη σόλα. Το υλικό κατασκευής αντέχει στην τριβή από πέτρες και τα άλλα εμπόδια της διαδρομής.

Εξωτερική Σόλα

Η σόλα από ειδικό καουτσούκ βοηθά ώστε να αντέχει το ίδιο σε σκληρό και σε μαλακό έδαφος, χωρίς να θυσιάζεται η καλή πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες.

Κορδόνι και υλικό

Τα υφασμάτινα κορδόνια παπουτσιών χρησιμοποιούνται με μία ή δύο μεταλλικές τρύπες στο ύψος του αστράγαλου. Οι οπές των υφασμάτων είναι ανθεκτικές και έχουν διάρκεια ζωής ανάλογη με τα ορειβατικά μποτάκια Meindl.

Μανσέτα αστραγάλου

Το ύψος στα ορειβατικά μποτάκια Meindl είναι συνήθως ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα εισροής νερού και σκουπιδιών στο εσωτερικό. Οι ψηλότερες μανσέτες προσφέρουν στήριξη στον αστράγαλο. Ταυτόχρονα είναι αρκετές μαλακές για την άνεση στην κορυφή του αστραγάλου.

Αδιαβροχοποίηση

Τα ορειβατικά μποτάκια Meindl έχουν αδιάβροχη μεμβράνη ή επένδυση για να τραβούν την υγρασία μακριά από το πόδι, αποτρέποντας έτσι την είσοδο νερού στο εσωτερικό τους.

Επισκευή Υποδημάτων Meindl

Αν έχετε ένα ζευγάρι ορειβατικά μποτάκια Meindl που έχουν ταλαιπωρηθεί από τη χρήση και έχουν φθορά στη σόλα τους, δεν είναι ανάγκη να τα αντικαταστήσετε. Μπορείτε να τα επισκευάσετε σε κάποιο εξειδικευμένο εργαστήριο επιδιόρθωσης υποδημάτων με σχετικά μικρό κόστος.

Το Doyens Club σας δίνει τη δυνατότητα να επιδιορθώσετε τα αγαπημένα σας παπούτσια Meindl χρησιμοποιώντας τις γνωστές σόλες Vibram. Με κόστος πολύ μικρότερο από αυτό της αγοράς ενός νέου, μπορείτε να τους δώσετε νέα πνοή και να τα απολαμβάνετε για πολλά ακόμα χρόνια.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d