εσώρουχα λαστέξ

Εσείς τι Ξέρετε για Τα Εσώρουχα Λαστέξ;

Η θηλυκότητα δεν έχει κιλά και ηλικία. Η ομορφιά ξεκινά «εκ των έσω». Κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται όμορφα με το σώμα της, γιαυτό η επιλογή του σωστού εσώρουχου είναι αυτή που θα καθορίσει το πώς θα νιώθει με τον εαυτό της. Η άνεση  ενισχύει την θηλυκότητα  και την αυτοπεποίθηση.

Σήμερα ο τομέας των εσωρούχων έχει εξελιχτεί τόσο  πολύ που μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα, αναδεικνύοντας όλα τα όμορφα σημεία του γυναικείου σώματος. Τι και αν υπάρχουν παραπανίσια κιλά; Τα εσώρουχα λάστεξ έρχονται να δώσουν την λύση. Για κάθε σωματότυπο υπάρχει μια τεράστια γκάμα επιλογής.

Εσώρουχα Λαστέξ – Πλεονεκτήματα

Το Spandex και το elastane είναι εναλλάξιμοι όροι που σημαίνουν το ίδιο πράγμα. Το Spandex, Lycra ή elastane είναι μια συνθετική ίνα γνωστή για την εξαιρετική ελαστικότητά της και είναι σε θέση να αντέξει στην σημαντική φθορά από την συνεχή χρήση χωρίς να χάσει τις ισχυρότερες ιδιότητές της.

Διακριτικότητα

Τα άνευ ραφής λάστεξ εσώρουχα είναι τέλεια γιατί ξεχνάτε ότι φοράτε εσώρουχο κάτω από το  φόρεμα ή το παντελόνι σας  χωρίς να ασφυκτιάτε κάτω από αυτά. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό;

Ανθεκτικότητα

Η ανθεκτικότητα είναι το μεγάλο τους ατού. Μπορείτε να τα φοράτε  και να τα πλένετε όσο συχνά θέλετε. Διατηρούν το χρώμα τους περισσότερο από άλλα υφάσματα  και παραμένουν απαλά μετά το πλύσιμο, καθιστώντας αυτά τα εσώρουχα τον απόλυτο συνδυασμό απαλότητας άνεσης και αντοχής.

Όταν αγοράζετε εσώρουχα, πιθανότατα είστε πιστοί σε ένα συγκεκριμένο στυλ, αλλά τότε χάνετε τους πολλούς τύπους εσωρούχων για τις γυναίκες που διατίθενται σήμερα.

Εφαρμογή

Όταν ψωνίζετε εσώρουχα, πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό τα εσώρουχα να σας ταιριάζουν σωστά. Ορισμένοι προτιμούν τα εσώρουχα λάστεξ μόνο και μόνο λόγω της ελαστικότητας και της εύκολης επιλογής ενός μεγέθους που τους ταιριάζει.

Υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα όταν επιλέγετε λάστεξ εσώρουχα. Η εφαρμογή τους είναι καλύτερη επειδή διαμορφώνεται στο δέρμα σας. Δεν χρειάζεται επίσης να αγοράσεις νέα εσώρουχα για να μεγιστοποιήσεις την άνεση εάν το βάρος σας κυμανθεί ελαφρώς.

εσώρουχα λαστέξ

Δεν είναι λίγες οι φορές που υπέροχα ρούχα παραμένουν στο ντουλάπι γιατί τα λίγα παραπανίσια  κιλά  κάνουν ορατές τις γραμμές του εσώρουχου σας. Αυτό το πρόβλημα αναλαμβάνουν να το λύσουν τα λάστεξ εσώρουχα που δεν υστερούν σε τίποτα από τα άλλα ούτε στην ποικιλία ούτε στα χρώματα. Είτε φοράτε νυφικό φόρεμα είτε τζιν ή ακόμα και το παντελόνι γιόγκα σας, τα εσώρουχα λάστεξ θα γίνουν γρήγορα τα αγαπημένα σας καθημερινά εσώρουχα!

Αυτά τα εσώρουχα λάστεξ σχεδιάστηκαν για να φοριούνται ακόμη και με τα πιο εφαρμοστά ρούχα σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τα εσώρουχα σας. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τη χαλάρωση τους με την πάροδο του χρόνου. Όχι μόνο αυτό, αλλά εάν το βάρος σας τείνει να αλλάζει, θα αλλάζουν και αυτά μαζί σας.

Άνεση

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο τα εσώρουχα λαστέξ είναι το υλικό επιλογής για τους περισσότερους αθλητές και αυτός είναι γιατί το υλικό τους  είναι απαλό και ελαφρύ. Τα εσώρουχα λαστέξ δεν είναι καθόλου περιοριστικά και επιτρέπουν να κινείστε ελεύθερα είτε ασκείστε στο χορό, στο τρέξιμο ή στο απλό περπάτημα.

Το υλικό είναι απαλό και δροσερό στο δέρμα σας και κινείται μαζί σας καθώς κινείστε, χαρίζοντας σας την απόλυτη άνεση.

Το λαστέξ είναι σχεδόν ο βασιλιάς των σφιχτών ρούχων. Παραδοσιακά, τα λαστέξ προορίζονταν για γυναίκες που ήθελαν να φανούν πιο λεπτές και να δημιουργήσουν μια πιο αδύνατη σιλουέτα. Σήμερα, όμως κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν άνεση καθώς τα άκαμπτα υφάσματα πλέκονται μαζί για να δημιουργήσουν ένα ύφασμα «συμπίεσης» που πιέζει ελαφρώς το σώμα που περιβάλλει.

Υγιεινή

Η ικανότητα αναπνοής και απορρόφησης υγρασίας του λάστεξ είναι υψηλή. Στεγνώνει επίσης γρήγορα και μπορεί να επεκταθεί στο πολλαπλάσιο του αρχικού του μεγέθους!  Όταν αναζητάτε εσώρουχα που προσφέρουν ελευθερία κινήσεων, με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες τότε σίγουρα η επιλογή σας θα είναι εσώρουχα  λαστέξ σύσφιξης.

Είναι όμορφα αισθητικά

Σήμερα, η επιλογή υλικών για εσώρουχα είναι σχεδόν ατελείωτη. Τα εσώρουχα λαστέξ δεν υστερούν σε τίποτα έναντι άλλων υλικών ούτε σε ποικιλία ούτε σε χρώματα ούτε σε άνεση. Μάλιστα προσφέρει πολλά περισσότερα από ότι άλλα και σταθερά αυξάνει το αγοραστικό κοινό που τα προτιμά έναντι άλλων.

Vegan

Ο κόσμος της μόδας μπορεί να είναι σκληρός για τα ζώα, αλλά μπορείτε να κάνετε μικρές επιλογές που έχουν θετικό αντίκτυπο. Εάν είστε vegan ή προσπαθείτε να κάνετε πιο συνειδητές επιλογές όσον αφορά την ντουλάπα σας, μπορείτε να αισθανθείτε σίγουροι ότι το εσώρουχό σας λάστεξ δεν κατασκευάστηκε εις βάρος οποιουδήποτε ζώου.

εσώρουχα λαστέξ

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε

Το βαμβάκι απορροφά την υγρασία  όμως αργεί και να στεγνώσει, συνεπώς δεν είναι  το καλύτερο υλικό για όσους αθλούνται ή για όσους ιδρώνουν πολύ. Για αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα εσώρουχο που είναι κατασκευασμένο από συνθετικό λειτουργικό ύφασμα.

Επίσης  τα βαμβακερά εσώρουχα επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει μόνο εάν το εξωτερικό σας ρούχο σας είναι επίσης κατασκευασμένο από αναπνεύσιμο υλικό.

Το βαμβάκι δεν είναι τόσο ελαστικό όσο οι συνθετικές ίνες. Το λάστεξ μπορεί να τεντώσει έως και έξι φορές το μήκος του και να επιστρέψει στο αρχικό του μέγεθος χωρίς να χάσει την ελαστικότητά του. Πολλές γυναίκες αγαπούν την καθημερινή αίσθηση που προσφέρουν τα εσώρουχα λαστέξ  από βαμβάκι, ενώ άλλες προτιμούν εσώρουχα λάστεξ για άνετη και κομψή εμφάνιση.

Ποιο υλικό είναι το καλύτερο;

Μόνο εσείς γνωρίζετε ποιο υλικό ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να δώσουμε είναι:

Α) να μην αγοράσετε εσώρουχα χαμηλής ποιότητας, γιατί θα είναι για σύντομο χρονικό διάστημα  καθώς θα φθαρούν πρόωρα και

Β)  να επιλέξετε εσώρουχα λαστέξ που θα σας κάνουν να λειτουργείτε σε καθημερινή βάση με άνεση και σιγουριά.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d