Αυτοΐαση του οργανισμού με το Bowtech

Bowtech: H Νο1 μέθοδος αυτοΐασης του οργανισμού!

Η σύγχρονη καθημερινότητα και οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής, μας φέρνουν αντιμέτωπους και με διάφορα προβλήματα. Οι άνθρωποι έχουν αφεθεί σε έναν τρόπο ζωής απαιτητικό και συχνά ξεχνούν ότι το σώμα αργά ή γρήγορα θα αντιδράσει. Οι εντατικοί ρυθμοί σε συνδυασμό με ένα ανασφαλές περιβάλλον, αλλά και η αύξηση των υποχρεώσεων, είναι παράγοντες που μας φέρνουν αντιμέτωπους με αγχώδης διαταραχές μακροπρόθεσμα με άλλα προβλήματα υγείας τα οποία όμως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με μία εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο. Ο λόγος για τη Bowtech που είναι μία αποτελεσματική μέθοδος αυτοΐασης ικανή να ενεργοποιήσει όλους τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας του σώματος! 

Με το γενικότερο σύνθημα (“Less is best”) που σημαίνει «Όσο λιγότερο, τόσο το καλύτερο», η μέθοδος bowtech σε οδηγεί στο καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα με τη μικρότερη δυνατή παρέμβαση στο σώμα. Εύκολα, απλά και βεβαίως ανώδυνα θα απαλλαγείς από προβλήματα που έχουν να κάνουν με το μυοσκελετικό,  το αναπνευστικο ακόμη και γυναικολογικής φύσεως. Χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ήπιες κινήσεις η μέθοδος bowtech «αφυπνίζει» το σώμα χωρίς τη λήψη σκευασμάτων και χρήση μηχανημάτων. Μήπως έφτασε η στιγμή να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου;

Αναλυτικά η μέθοδος Bowtech

Μια συνεδρία Bowtech αποτελείται από μια σειρά ηπίων κινήσεων, οι οποίες εφαρμόζονται πάνω στο σώμα του ασθενή, που βρίσκεται ξαπλωμένος στο θεραπευτικό κρεβάτι, φορώντας ελαφριά και άνετα ρούχα. Μεταξύ κάθε σειράς κινήσεων, υπάρχει παύση 2-5 λεπτών, ανάλογα με την ανταπόκριση του σώματος του ασθενή. Οι κινήσεις αυτές είναι ήπιες, έχουν την μορφή ρολαρίσματος και εφαρμόζονται πάνω στους μύες, τους τένοντες και τον συνδετικό ιστό. Το σύνολο αυτών των κινήσεων-Bowen, όπως ονομάζονται- μαζί με τις παύσεις αποτελεί μία συνεδρία Bowtech και διαρκεί 40-50 λεπτά.

Μετά το πέρας της συνεδρίας, δίδονται κάποιες οδηγίες, που θα πρέπει να τηρεί ο ασθενής μέχρι το επόμενο ραντεβού, μετά από 7 μέρες. Σε πολλούς ασθενείς, τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Στους περισσοτέρους από αυτούς, 6-8 συνεδρίες είναι αρκετές για να αποκατασταθεί το πρόβλημά τους και να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής τους.

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας τους, ακολουθούν ένα πρόγραμμα πρόληψης, κατά το οποίο, 1-2 συνεδρίες ανά 10-12 εβδομάδες, θα τους αναζωογονεί  και θα λειτουργεί  προληπτικά  προστατεύοντάς τους από το να ασθενήσουν πάλι. Η εμπειρία έχει αποδείξει, ότι οι ασθενείς που ακολουθούν το πρόγραμμα, παραμένουν υγιείς, απολαμβάνοντας παράλληλα μια υψηλή ποιότητα ζωής.

Σε ποιους απευθύνεται; 

H Bowtech είναι μία ολιστική θεραπεία του σώματος που απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή πάθησης και μπορεί να είναι αποτελεσματικό για όλους. Βάλτε τέλος σε προβλήματα της μέσης και της πλάτης, ισχυαλγίες,  τενοντίτιδες, σε χρόνιες γυναικολογικές παθήσεις, αρθρίτιδες, σύνδρομο ΧΑΠ αναπνευστικά προβλήματα και έλκος. Εδώ αναζητούν ανακούφιση ακόμη και αθλητές, καθώς λειτουργεί προληπτικά, επιταχύνει το χρόνο αποθεραπείας μετά από τραυματισμό και βελτιώνει τις επιδόσεις τους.

Πηγή: www.womenonly.gr

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d