Επιδιορθώσεις Νέων και Παλαιών Υποδημάτων

Πότε Συμφέρει η Επιδιόρθωση Υποδημάτων;

Αλήθεια τι ξέρετε για τις επιδιορθώσεις υποδημάτων; Αυτές τις μέρες, πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να γίνουν πιο δημιουργικοί με την εξοικονόμηση χρημάτων και ένας καλός τρόπος για να το πετύχουν είναι η επιδιόρθωση παπουτσιών που είναι γενικά σε καλή κατάσταση.

Η επισκευή στα παπούτσια μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα για άλλες δραστηριότητες. Αλλά η οικονομία δεν είναι ο μόνος λόγος για να επισκευαστεί αντί να αγοράσει. Η άνεση είναι άλλη. Αν έχετε ένα ζευγάρι παπούτσια που σας ταιριάζουν γάντι ή που σας κάνουν να αισθάνεστε εκατομμυριούχος, τότε σκεφτείτε να τα επισκευάσετε αντί να ελπίζετε ότι ο αντικαταστάτης τους, θα σας κάνει να νιώθετε εξίσου καλά.

Φυσικά, το κόστος και τα οφέλη της επιδιόρθωσης υποδημάτων θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το είδος του παπουτσιού που έχετε και τις εργασίες που χρειάζονται. Τα παπούτσια που κοστίζουν 25€ ή λιγότερο πιθανόν να μην αξίζει να τα επισκευάσετε. Εκείνα όμως που σας κόστισαν 80 ή 100€ ευρώ αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Πατήστε εδώ για να βρείτε το καλύτερο online κατάστημα επιδιόρθωσης υποδημάτων

Πόσο κοστίζουν οι επιδιορθώσεις υποδημάτων;

Η επιδιόρθωση των παπουτσιών μπορεί να είναι τόσο απλή και φθηνή ή πολύπλοκη και δαπανηρή, ανάλογα με το τι εργασίες απαιτείται να γίνουν. Σημασία έχει επίσης το κατάστημα που θα επιλέξετε να σας εξυπηρετήσει. Και σε αυτή την περίπτωση ισχύει ότι παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Σε καταστήματα που εφαρμόζουν παλιές τεχνικές, χωρίς μηχανήματα και σύγχρονα υλικά, συνήθως πληρώνετε λίγα και παίρνετε ακόμα λιγότερα.

Τι εργασίες μπορούν να γίνουν στις επιδιορθώσεις υποδημάτων

Μπορείτε να αντικαταστήσετε σχεδόν οποιοδήποτε μέρος ενός παπουτσιού, εκτός ίσως από το κυρίως σώμα του δέρματος. Αυτό δεν αξίζει να το αλλάξετε, αν έχει φθαρεί πολύ.

Αντικατάσταση τακουνιού

Ανάλογα με το υλικό του παπουτσιού, είτε πρόκειται για καουτσούκ, δέρμα κ.λπ., θα σας κοστίσει περίπου 5 έως 10€ για να αντικαταστήσετε το τακούνι του. Ένας καλός κανόνας είναι ότι θα πρέπει να έχετε περίπου τακούνι με 5-10 χιλιοστά λάστιχο. Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό, είναι επικίνδυνο να γλιστρήσετε ή να πατάτε στραβά το πόδι σας.

Επιδιόρθωση ή Αντικατάσταση Σόλας

Χρειάζεστε τοποθέτηση μισής ή ολόκληρης λαστιχένιας σόλας; Οι σόλες συνήθως επισκευάζονται μαζί με το τακούνι για 20 έως 30€ συνολικά.
Κατά την επιδιόρθωση της σόλας σε παπούτσια κυνηγίου ή ορειβατικά μποτάκια, ίσως χρειαστεί να αντικατασταθεί όλη η σόλα με μία σόλα vibram.

Είναι αλήθεια ότι παραπάνω αναλύσαμε το θέμα της επιδιόρθωσης παπουτσιών που έχουν υποστεί φθορά από τη χρήση. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση που μπορεί να κληθείτε να περάσετε την πόρτα ενός εξειδικευμένου καταστήματος επιδιόρθωσης υποδημάτων. Ακόμα και αφόρετα να είναι τα παπούτσια σας ίσως χρειαστεί να κάνετε παρεμβάσεις πάνω τους. Οι αιτίες πολλές: για να τα προστατέψετε, να τα κάνετε σταθερά, για να μην γλιστρούν οι σόλες ή τα τακούνια τους, κ.ο.κ

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d