Η Ζωή της Grace Kelly

H Παραμυθένια Ζωή της Grace Kelly

Για πολλούς από εμάς, η Grace Kelly ήταν ένα πραγματικό πρότυπο: μια θεά στην οθόνη, ένας μαχητής στην πραγματική της ζωή. Εμπνευσμένοι από την αγάπη της για την απλή και κλασική κομψότητα, θα σας δείξουμε πώς να φορέσετε μαργαριτάρια όπως η Grace Kelly. Όντας η αγάπη της οθόνης και η πριγκίπισσα του Μονακό, κατάφερε να κάνει ένα μαγικό άγγιγμα στο Χόλλυγουντ και στη ζωή μας επίσης.

Ένας πραγματικός εραστής κοσμημάτων, η Grace λάτρευε τα κομμάτια με διαμάντια που δημιούργησε η διάσημη Van Cleef & Arpels και Cartier. Αλλά αυτά δεν ήταν ικανά να καλύψουν το πάθος της για τα μαργαριτάρια και τους πολλούς τρόπους που τα χρησιμοποιούσε για να τα κοσμήσει τα ρούχα της.

Τι πέτυχε Grace Kelly

Τα πράγματα ίσως φαίνονταν να ήρθαν εύκολα για τη Grace Kelly και αυτό ακριβώς ήθελε να δει ο κόσμος. Είχε τους νικηφόρους συνδυασμούς δύναμης και ευαισθησίας, αξιοπρέπειας και ζεστασιάς, που την βοήθησαν να κατακτήσει πολλές προκλήσεις. Ήταν μία από τις παγκοσμίως αγαπημένες κορυφαίες κυρίες που εκπλήρωσαν το αγαπημένο μας παραμύθι. Η Grace Kelly ήταν εκπληκτικά όμορφη και έγινε η αγαπημένη ηθοποιός του Hitchcock. Δεν είναι περίεργο ότι το ταλέντο και τα μάτια της γοήτευαν όλους. Ήταν εξαιρετικό πώς πήγε από μια ταινία σε μια άλλη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (11 ταινίες, συν το ότι έλαβε το βραβείο Όσκαρ). Εργάσθηκε συνεχώς με πολύ σημαντικούς ηγέτες και τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες.

Grace Kelly - Η επιτομή της ομορφιάς
Η Grace Kelly υπήρξε η επιτομή της ομορφιάς και της κομψότητας

Η Grace προσπάθησε να γίνει δεκτή ως Αμερικανίδα στο Μονακό, έγινε Πριγκίπισσα του Μονακό μετά το γάμο με τον Πρίγκιπα Rainier ΙΙΙ, τον Απρίλιο του 1956 και έπειτα εγκατέλειψε την καριέρα της σύμφωνα με τις επιθυμίες του συζύγου της. Με την πάροδο των ετών, η Princess Grace ωρίμασε και από ένα αμερικανικό αστέρι μετατράπηκε σε ένα βασιλικό σύμβολο αξιοπρέπειας και έμπνευσης σε όλο τον κόσμο. Είναι κοινώς γνωστό ότι εργάστηκε καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια και ενέργεια για φιλανθρωπικούς σκοπούς όπως ο Ερυθρός Σταυρός και η Σχολή Μπαλέτου Princess Grace.

“Προτιμώ τα μαργαριτάρια στην οθόνη και στην ιδιωτική μου ζωή”, συνήθιζε η Grace Kelly. Προφανώς, αγαπάμε απολύτως αυτή τη δήλωση. Στην πραγματικότητα ενσωματώνει την αγάπη της για τα μαργαριτάρια και δείχνει την αληθινή προτίμησή της όταν πρόκειται για τα κοσμήματα της.

Δεν μπορεί εύκολα κάποια να είναι μια πριγκίπισσα, αλλά όλες οι γυναίκες μπορούν να φορούν κοσμήματα με μαργαριτάρια σαν μια πριγκίπισσα.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d