Επιλέξτε αυθεντικά κοσμήματα με μαργαριτάρια

Μαργαριτάρια – Ένα Εξαιρετικό Δώρο

Ο ειδικός συνεργάτης του Pearls Center αναλύει λόγους για τους οποίους τα μαργαριτάρια είναι το ομορφότερο δώρο που μπορεί να λάβει μια γυναίκα.

Τα κοσμήματα με μαργαριτάρια είναι ένα διαχρονικό κλασικό στοιχείο και ανεξάρτητα από την περίσταση, είναι πάντα μια εκλεπτυσμένη επιλογή. Είτε ψάχνετε κάτι για να φορέσετε την ημέρα του γάμου σας, είτε ένα δώρο επετείου για την σύζυγό σας, είτε απλά θέλετε να προσθέσετε μια δόση κομψότητας σε ένα συνηθισμένο ντύσιμο, τα μαργαριταρένια κοσμήματα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Όμως, με τόσα πολλά διαφορετικά είδη μαργαριταριών διαθέσιμα, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε το τέλειο κομμάτι. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το τέλειο μαργαριταρένιο κόσμημα για αυτή την ειδική περίσταση.

Τα 4 Κ των μαργαριταριών

Όταν πρόκειται για την αγορά οποιουδήποτε τύπου πολύτιμου λίθου – συμπεριλαμβανομένων των μαργαριταριών – υπάρχουν τέσσερα κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από την αγορά. Τα κριτήρια αυτά είναι γνωστά ως τα τέσσερα Cs: κοπή (cut), χρώμα (color), καθαρότητα (clarity) και βάρος καρατίων (carats). Ανάλογα με το είδος του μαργαριταριού που αγοράζετε – αν είναι γλυκού ή αλμυρού νερού – τα κριτήρια αυτά διαφέρουν ελαφρώς ως προς τη σημασία τους. Ωστόσο, όταν αγοράζετε μαργαριτάρια που θα χρησιμοποιηθούν ως κοσμήματα, θα πρέπει να εξετάζετε προσεκτικά και τα τέσσερα κριτήρια.

Σχήμα και μέγεθος μαργαριταριού

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την αγορά κοσμημάτων με μαργαριτάρια είναι το σχήμα και το μέγεθος. Σε γενικές γραμμές, τα μαργαριτάρια σε στρογγυλό σχήμα τείνουν να είναι τα πιο ακριβά, επειδή έχουν ομοιόμορφη επιφάνεια και συμμετρικό σχήμα – και οι δύο παράγοντες που αυξάνουν σημαντικά την αξία τους. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλά άλλα σχήματα- τα μαργαριτάρια σε οβάλ σχήμα συχνά φαίνονται όμορφα σε κολιέ λόγω του επιμήκους σχήματός τους και τα μαργαριτάρια μπαρόκ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή λόγω του μοναδικού ακανόνιστου σχήματός τους.

Όσον αφορά το μέγεθος, τα μικρότερα μαργαριτάρια τείνουν να είναι λιγότερο ακριβά από τα μεγαλύτερα, οπότε αυτό θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη στη διαδικασία λήψης αποφάσεων όταν επιλέγετε ένα μαργαριταρένιο κόσμημα για μια ειδική περίσταση.

Ποιότητα και αυθεντικότητα μαργαριταριών

Τέλος – και ίσως το πιο σημαντικό – βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ποιότητα και τη γνησιότητα οποιουδήποτε μαργαριταρένιου κοσμήματος που αγοράζετε για μια ειδική περίσταση. Επιλέγετε πάντα αξιόπιστες μάρκες με καλές κριτικές πελατών και βεβαιωθείτε ότι οποιοδήποτε κομμάτι επιλέξετε έχει πιστοποιηθεί από ανεξάρτητο εργαστήριο όπως το GIA (Gemological Institute Of America). Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εγγυηθείτε ότι τα μαργαριταρένια κοσμήματα που αγοράζετε είναι γνήσια και θα διαρκέσουν για πάντα!

κοσμήματα με μαργαριτάρια

Ακούστε τον ειδικό του Pearls Center

«Αν θέλετε να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά σας και να αισθανθείτε κάτι ξεχωριστό, τα μαργαριτάρια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Στο Pearls Center θα βρείτε κοσμήματα με αληθινά μαργαριτάρια που αντέχουν στο χρόνο. Έχουμε σχεδιάσει μαργαριταρένια κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια για να σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφη και ευδιάθετη.

Επενδύοντας σε μαργαριταρένια κοσμήματα από εμάς, θα νιώσετε τη διαφορά και θα απολαύσετε τα δάκρυα χαράς που θα φέρουν. Είμαστε στον χώρο εδώ για σχεδόν 20 χρόνια και έχουμε μάθει ότι τα μαργαριτάρια είναι πραγματικά μαγικά.

Ελάτε να ανακαλύψετε την εκπληκτική αίγλη τους και να αποζημιωθείτε με τον καλύτερο τρόπο!

#1. Εκπροσωπούν ένα εξαιρετικό δώρο.

Τα μαργαριτάρια είναι ένας αριστοκρατικός τρόπος να εκφράσετε την αγάπη, το σεβασμό και την εκτίμησή σας. Αναγνωρίζονται ως τα πιο κλασικά και κομψά δώρα που μπορείτε να δώσετε. Μπορούν να ενταχθούν στις πιο σημαντικές στιγμές – γενέθλια, επέτειους γάμου, αποφοίτησης ή ακόμη και σαν δώρο γάμου από τον γαμπρό στη νύφη. Εάν η γυναίκα έχει κλασικό γούστο, τότε ένα παραδοσιακό σχέδιο θα είναι η ιδανική επιλογή. Επιλέγοντας προσεκτικά, μπορείτε να δώσετε δώρο που θα της εκφράζει το ανεπανάληπτο της στιγμής για πολλά χρόνια.

#2. Μπορούν να αλλάξουν τη διάθεση σας.

Όταν φοράτε μαργαριτάρια, αλλάζει η διάθεσή σας. Και δεν είναι μόνο γιατί είναι όμορφα. Τα μαργαριτάρια έχουν προσωπικότητα και μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα που ταιριάζουν στη δική σας. Αν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, πιθανότατα θα φαίνεστε υπέροχα με λευκά ή ροζ μαργαριτάρια. Και αν ο τόνος σας είναι πιο σκούρος, τα μαύρα ή τα κρεμ μαργαριτάρια θα σας πηγαίνουν καλύτερα. Αλλά πάντα μπορείτε να προσαρμόσετε τα μαργαριτάρια στο ντύσιμό σας. Αυτοί οι μικροί θησαυροί από τη θάλασσα μπορούν να σας κάνουν να νιώθετε όμορφα και αυτοπεποίθηση.

#3. Αποτελούν  μια ωραία κληρονομιά για τις επόμενες γενιές.

Τα μαργαριτάρια είναι πολύ περισσότερο από ένα κοσμήματα – αντιπροσωπεύουν μια ωραία κληρονομιά που θα περάσει στις επόμενες γενιές. Είναι ένας τρόπος για τις οικογένειες να κρατήσουν ζωντανές τις παραδόσεις και να ανταλλάσσουν συμβολικά μηνύματα αγάπης. Έχουν επίσης μια ιστορία που περιλαμβάνει και την παράδοση του γαμπρού να δίνει μαργαριτάρια στη νύφη. Το δώρο αυτό είναι γεμάτο καλοσύνη, ζεστασιά και αιώνια ποιότητα – ότι και ο γάμος αντιπροσωπεύει.

Η μαγεία των αληθινών μαργαριταριών

Τα κοσμήματα με μαργαριτάρια θεωρούνται εδώ και καιρό ως ένα από τα πιο όμορφα κοσμήματα που μπορεί να αποκτήσει κανείς – ειδικά όταν φοριούνται σε εξαιρετικές περιστάσεις όπως γάμοι ή επετείους!

Με τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους διαθέσιμους, όμως, μπορεί συχνά να φαίνεται τρομακτικό να προσπαθείτε να επιλέξετε μόνο ένα κομμάτι – αλλά αν έχετε κατά νου αυτές τις συμβουλές όταν αγοράζετε μαργαριταρένια κοσμήματα, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι όποιο κομμάτι κι αν επιλέξετε θα σας κόψει την ανάσα! Θα έχετε κάτι πανέμορφο -και διαχρονικά κομψό- για να το αγαπάτε για πάντα!

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d