Σουλαρίκια με Μαργαριτάρια

Μαργαριταρένια Σκουλαρίκια – To Must για Μια Εντυπωσιακή Εμφάνιση

Τα σκουλαρίκια είναι κόσμημα που φοριέται από όλες τις ηλικίες. Οι νέες μορφές είναι πολυποίκιλες και οι τύποι σκουλαρικιών  αμέτρητοι. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαργαριτάρια που φοράτε καθημερινά στο σπίτι, είναι πιθανό να το φορέσετε και  σε κοσμικές εμφανίσεις. Είναι ένα τόσο απλό κόσμημα που όμως μπορεί να κάνει το βλέμμα σας θεϊκό! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκτήσετε την ικανότητα να το χρησιμοποιήσετε σωστά για να τραβήξετε τα βλέμματα!

Που θα Φορέσετε τα Σκουλαρίκια

Ξεκινάμε από την κλασική «πέρλα» που προσδίδει κομψότητα στο καθημερινό ντύσιμο. Περνάμε στο σχήμα «δάκρυ» που στολίζεται με οποιοδήποτε μέγεθος μαργαριταριού, ταιριάζει στο πρόσωπο και στην περίσταση στην οποία το φοράτε. Συνεχίζουμε με κρίκους σε στρογγυλό, τετράγωνο ή τριγωνικό σχήμα στολισμένους με μικρά μαργαριτάρια διάσπαρτα ή σε σειρές. Καταλήγουμε στα μακριά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια που στολίζονται με πάμπολλους τρόπους  και είναι πολύ εντυπωσιακά.

Αν πρόκειται να τα φορέσετε στο γάμος σας, τα νυφικά μαργαριταρένια σκουλαρίκια μπορούν να είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ σας. Είναι το κόσμημα που θα φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες, που θα αστράφτει στα φλας των φωτογράφων και που θα αιχμαλωτίσει όλα τα βλέμματα των καλεσμένων σας.

Vintage εναντίον Trendy Μαργαριταριών

Τα νυφικά σκουλαρίκια μπορούν να έχουν στυλ που είναι χαρακτηριστική απεικόνιση μιας συγκεκριμένης εποχής. Είναι σημαντικό να βρείτε ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια, το οποίο είναι συμπληρωματικό με το τριαντάφυλλο του γάμου σας.

Αν ψάχνετε για σκουλαρίκια που θα σας δώσουν μια vintage φινετσάτη εμφάνιση και θα συμπληρώσουν το νυφικό σας, επιλέξτε σκουλαρίκια που έχουν κίτρινο χρυσό και μπαρόκ μαργαριτάρια.

Από την άλλη πλευρά, αν το νυφικό σας έχει κομψές γραμμές με μακριά ουρά, μπορείτε να επιλέξετε μοντέρνα μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Τα μοναδικά σχεδιασμένα σκουλαρίκια του Pearls Center έχουν πάντα μια αστραφτερή εμφάνιση που κραυγάζει τη νεωτερικότητα τους. Αν ψάχνετε για ένα ζευγάρι που θα κάνει τους καλεσμένους να μιλούν για εσάς, ρίξτε μια ματιά στις συλλογές του.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d