Κολιέ με Μαύρα Μαργαριτάρια

Πως να Φορέσετε ένα Κολιέ με Μαύρα Μαργαριτάρια

Εσείς και ένα κολιέ με μαύρα μαργαριτάρια Ταϊτής. Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να το φορέσετε και να δείχνετε στα καλύτερά σας; Δεν υπάρχει καλύτερο μυστικό από το να αισθάνεστε υπέροχα, να αισθάνεστε εκπληκτικά!

Τα κοσμήματα με μαργαριτάρια συμβάλλουν σίγουρα στη διάθεσή σας. Και δεδομένου ότι προέρχονται από την εξωτική Γαλλική Πολυνησία, αυτό κάνει το κολιέ με μαργαριτάρια Ταϊτής τα πιο πολυτελή πετράδια. Δεδομένου ότι πολλές από εμάς προσπαθούν μερικές φορές να βρουν το τέλειο ντύσιμο όταν φορούν μαύρα μαργαριτάρια, αποφασίσαμε να κάνουμε μια λίστα με προτάσεις που θα κάνουν τις επιλογές σας ευκολότερες. Στη συνέχεια του άρθρου μας θα μάθετε πώς να αγοράσετε το τέλειο Tahitian μαργαριταρένιο κολιέ και πώς να το φορέσετε!

Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθός τους, τη στιλπνότητα, την αξία και το χρώμα τους, τα μαύρα μαργαριτάρια Ταϊτής είναι συνήθως κατάλληλα σε πιο επίσημες καταστάσεις. Σύμφωνα με την παραδοσιακή εθιμοτυπία, δεν προορίζονται για να είναι φανταχτερά. Αυτό που πραγματικά συμβολίζουν είναι η καθαρή αποπλάνηση, η κομψότητα, η εκλέπτυνση, η αξιοπρέπεια.

Τα μαύρα μαργαριτάρια έχουν το πλουσιότερο και πιο τολμηρό χρώμα που μπορείτε να φανταστείτε. Εμπνέουν εμπιστοσύνη, δύναμη και αγκαλιάζουν όμορφα γύρω από το λαιμό σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα χρώματα τους είναι φυσικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μαργαριτάρια Ταϊτής δεν μπορούν να υποστούν επεξεργασία χρώματος, αντίθετα με τα άλλα είδη μαργαριταριών που υποβάλλονται σε επεξεργασία για να επιτύχουν το μαύρο χρώμα. Κοιτώντας τα θα παρατηρήσετε μεταλλικές λάμψεις ως αποτέλεσμα του φυσικού σκούρου χρώματος τους. Τα περισσότερα μαύρα μαργαριτάρια Ταϊτής θα πέσουν στο φάσμα του γκρι – από τα σκούρα γκρι που είναι σχεδόν μαύρα μέχρι τα ελαφρύτερα που είναι σχεδόν ασημένια. Ως αποτέλεσμα, έχουμε αυτή τη μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, όπως γκρι, φιστίκι, ασήμι, μαύρο, μελιτζανί, παγώνι.

Πώς να Φορέσετε τον Κολιέ με Μαύρα Μαργαριτάρια

  1. Πρώτα απ ‘όλα, είναι δώρο για κάποιον άλλο ή είναι δώρο για τον εαυτό σας; Θέλετε να γιορτάσετε μια επέτειο, τα γενέθλια ή μια αποφοίτηση; Σκεφτείτε το στυλ του παραλήπτη και την αίσθηση της μόδας. Ως γενική συμβουλή, πηγαίνετε πάντοτε για μικρά ή μεσαία μαργαριτάρια, εκτός και αν ο παραλήπτης αρέσκεται σε τολμηρά κοσμήματα με μαργαριτάρια.
  2. Συνήθως, τα μαύρα μαργαριτάρια Ταϊτής φαίνονται καταπληκτικά για τις γυναίκες με απαλό χρώμα δέρματος. Εάν έχετε σκούρο δέρμα, τότε συνιστούμε να πάτε για ένα ελαφρύτερο χρώμα μαύρων μαργαριταριών. Κατά γενικό κανόνα, προσπαθήστε να επιλέξετε χρώματα που δεν ταιριάζουν ακριβώς με το δέρμα σας – η αντίθεση είναι καλή! Αλλά, αν δεν σκοπεύετε να φορέσετε μαργαριτάρια σε γυμνό δέρμα, τότε μπορείτε να φορέσετε σίγουρα χρωματιστά ρούχα που θα τονίσουν ή θα ενισχύσουν το χρώμα τους.
  3. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μαύρο μαργαριταρένιο κολιέ σας πρέπει να εξετάσετε το μέγεθος των μαργαριταριών. Για παράδειγμα, αληθινά μαργαριτάρια σε κολιέ 8-10 mm είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε όταν παρακολουθείτε επίσημες συναντήσεις, επαγγελματικές εκδηλώσεις ή καθημερινά στο γραφείο. Από την άλλη πλευρά, μεγάλα μαργαριτάρια μεγέθους 10-13 mm είναι ιδανικά για γυναίκες που απολαμβάνουν να τραβάνε τα ανδρικά βλέμματα. Είστε αρκετά τολμηρή για να φορέσετε ένα στράπλες φόρεμα με τα μεγαλύτερα μαύρα μαργαριτάρια Ταϊτής γύρω από το λαιμό σας; Τότε μπορεί να είναι ο τέλειος συνδυασμός σας!
  4. Η έμπνευση ποτέ δεν πονάει! Βρείτε φωτογραφίες με διάσημους που μπορείτε να θαυμάσετε και να μελετήσετε τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους. Υπάρχουν πολλές προσωπικότητες που αγαπούν τα Tahitian Pearls. Θα βοηθήσει να αναζητήσετε καλά παραδείγματα στυλάτων γυναικών που φορούν τα ρούχα και έχουν hairstyles που σας αρέσουν. Υπάρχει κάποια διασημότητα ή άλλη δημόσια persona, της οποίου το ύφος είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για εσάς; Επίσης συμβουλευτείτε bloggers που ασχολούνται με το στυλ. Είναι εκπληκτικές πηγές έμπνευσης. Το μεγάλο όφελος από τα blogs είναι ότι δημιουργούνται από ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο, και σε αντίθεση με τα περιοδικά μόδας, αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Αυτό είναι πολύ πιο χρήσιμο όταν πρόκειται να υπολογίσουμε τι μπορεί να λειτουργήσει για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας.
  5. Μην φοβάστε να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το στυλ σας – όσο αισθάνεστε άνετα με αυτό. Νιώθετε την επιθυμία να φοράτε ένα περίεργο κολιέ με μαύρα μαργαριτάρια ή πολλαπλά κολιέ γύρω από το λαιμό σας; Κάντε το! Αυτό που έχει σημασία όταν πρόκειται για το στυλ είναι η εμπιστοσύνη σας. Αν εσείς αισθάνεστε ωραία, όλα τα ανδρικά κεφάλια θα γυρίσουν καθώς περνάτε και οι άλλες γυναίκες θα θέλουν να γνωρίζουν το μυστικό σας.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d