Δωρο Χριστουγέννων για την κοπέλα μου

Εντυπωσιακά Δώρα Χριστουγέννων για την Κοπέλα σου που Σίγουρα θα Αγαπήσει

Τα μαργαριτάρια γλυκού νερού αποτελούν το μεγάλο μυστικό για εσάς που θέλετε να προσφέρετε στην κοπέλα σας ένα δώρο Χριστουγέννων χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Έχουν μεγάλη ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων και παίζουν σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά μαργαριταριών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα μαργαριτάρια γλυκού νερού έχουν μπαρόκ ή οβάλ σχήμα. Αν και είναι υπέροχα, παραμένουν δεύτερα μετά τα «ξαδέλφια» τους Akoya τα οποία φημίζονται για την καθαρότητα των μορφών τους.

Τα μαργαριτάρια γλυκού νερού είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από μάργαρο (ή φίλντισι για πολλούς) και είναι πολύ πιο ανθεκτικά στη φθορά από άλλα, καλλιεργημένα, μαργαριτάρια. Εάν ωστόσο τα μαργαριτάρια γλυκού νερού είναι εξαιρετικής ποιότητας όπως αυτά που θα βρείτε στο Moda di Perle δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει κανείς τη διαφορά ακόμη και από αυτά τα διάσημα και ξεχωριστά Akoya.

Παρόλο που η παραγωγή μαργαριταριών γλυκού νερού αποτελείται από μπαρόκ μαργαριτάρια, στο Μoda di Perla έχουν επιλέξει τα πλέον υψηλής ποιότητας δημιουργήματα της φύσης ώστε τα κοσμήματα που θα προσφέρετε ως δώρο Χριστουγέννων στην κοπέλα σας να είναι μοναδικά.

Αν επομένως τα στρογγυλά, λαμπερά, μαργαριτάρια είναι πιο δύσκολο να αποκτηθούν γιατί έχουν σχετικά υψηλότερη αξία από τη συνολική παραγωγή αυτού του τύπου μαργαριταριών, στις προθήκες του Moda di Perle θα βρείτε εξαιρετικά πανέμορφα κολιέ με τους σπάνιους ολοστρόγγυλους θησαυρούς που θα απογειώσουν την κομψότητά σας. Φυσικά, θα βρείτε και μία τεράστια γκάμα από κολιέ με διάφορους συνδυασμούς και χρωματισμούς με υψηλής ποιότητας μαργαριτάρια γλυκού νερού που κόβουν την ανάσα.

Από το φυσικό χρώμα σε λευκά, μαύρα, γκρι, χρυσά, ροζ μαργαριτάρια, σε μονοχρωμία ή συνδυασμό αποχρώσεων όπως το αγαπημένο ροζ-γκρι αλλά και πολύτιμων λίθων όπως το πανέμορφο μπλε κολιέ με τα λάπις καθώς και με δεσίματα από χρυσό (λευκό ή κίτρινο) 14 καρατίων, στο Moda di Perle η γνώση και η αγάπη για το μαργαριτάρι είναι φανερή. Και σας την προσφέρουμε σε κοσμήματα που θα λατρέψει ο λαιμός της αλλά και ο περίγυρός σας.

Τι Δώρο Χριστουγέννων για την Κοπέλα μου να Διαλέξω;

Το Moda di Perle σας προτείνει:

Κλασικό κολιέ 5-5.50 cm με λευκά μαργαριτάρια γλυκού νερού και χρυσό κούμπωμα

δωρο χριστουγέννων για την κοπέλα μου
Πστήστε στη φωτογραφία για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες του προϊόντος

Υπέρκομψο κολιέ 45 cm με λευκά μαργαριτάρια και λευκόχρυσο κούμπωμα

κολιε δώρο στη κοπέλα Χριστουγέννων για τη κοπέλα μου

Πστήστε στη φωτογραφία για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες του προϊόντος

Κολιέ με λαμπερά μαύρα μαργαριτάρια γλυκού νερού και λευκόχρυσο κούμπωμα

Δώρο Χριστουγέννων για την κοπέλα μου Κολιέ με Μαργαριτάρια Γλυκού Νερού

Πστήστε στη φωτογραφία για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες του προϊόντος

Μακρύ κολιέ με μαργαριτάρια γλυκού νερού και εντυπωσιακά λάπις

Δώρο Χριστουγέννων για την κοπέλα μου

Πστήστε στη φωτογραφία για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες του προϊόντος

Θέλετε περισσότερα ιδέες για δώρα Χριστουγέννων για την κοπέλα σας; Απυεθυνθείτε στο www.modadiperle.com!

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d