Νυφικά Εσώρουχα για να Λάμψετε τη Νύχτα του Γάμου σας

Οι επιλογές είναι πολλές σε ότι αφορά το νυφικό και τα νυφικά εσώρουχα. Έχετε σίγουρα διαπιστώσει ότι τα υλικά κατασκευής, η προέλευση, το σχέδιο και η τιμή δημιουργούν ένα τεράστιο καλάθι μέσα από το όποιο μπορείτε να επιλέξετε.

Υπάρχουν αρκετά διαφορετικά στυλ, ανάμεσα στα οποία καλείστε να επιλέξετε το κατάλληλο για τη δική σας περίπτωση. Το στυλ που θα ανήκει το εσώρουχο και θα ταιριάζει απόλυτα με το νυφικό σας, εξαρτάται από το στυλ του νυφικού.

Tips για τα νυφικά εσώρουχα

Αν το νυφικό σας είναι απλώς σε γραμμή Α ή σε αυτοκρατορικό στυλ, τότε ένα κρινολίνο με δυο τρία επίπεδα μέτρια σε βάρος, είναι απαραίτητο για να διατηρήσει τη γραμμή Α και να μη χάσει το φόρεμα τη φόρμα του. Το φουρό σε αυτή την περίπτωση είναι λιγότερο ογκώδες και πιο ελαφρύ.

Αν φορέσετε ένα ολόσωμο εφαρμοστό ή γοργονέ φόρεμα, τότε κατάλληλο είναι ένα μικροσκοπικό εσώρουχο που δεν “γράφει” κάτω από το ρούχο ή ένα κορμάκι ώστε να αποφύγετε οποιεσδήποτε ραφές.

Ποια είναι τα μοντέλα νυφικών εσωρούχων στα οποία πρέπει να εστιάσεις; Κατ’ αρχάς, κάτω από στράπλες φορέματα ή φορέματα με λεπτές τιράντες είναι προτιμότερο να επιλέξεις ένα αντιολισθητικό στράπλες σουτιέν μπάντας ή αυτοκόλλητα κύπελλα, εκτός εάν έχουν ήδη στήριξη στο εσωτερικό (αυτό συμβαίνει συχνά με κολλητά φορέματα). Για νυφικά χωρίς πλάτη, υπάρχουν πρακτικά αυτοκόλλητα σουτιέν που στερεώνονται στη μέση και ειδικά νυφικά κορμάκια με ανοιχτή πλάτη.

Τα σλιπ; Δεν πρέπει απολύτως να τονίζουν τα ισχία, ενώ για τις κάλτσες η επιλογή είναι δική σου: Αν νιώθεις πιο ασφαλής, επίλεξε λευκό ή εντελώς διαφανές καλσόν: ποτέ στο χρώμα του δέρματος, με μοτίβο ή δίχτυ.

Θέλετε περισσότερα tips για τα νυφικά εσώρουχα; Πατήστε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d