δαχτυλίδια αρραβώνων

Σε τι Διαφέρει το Δαχτυλίδι Αρραβώνα από το Δαχτυλίδι του Γάμου;

Ποια είναι η πιο σημαντική πτυχή μιας πρότασης γάμου; Είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων. Παραδοσιακά τα δαχτυλίδια αρραβώνων περιλαμβάνουν ένα όμορφο μαργαριτάρι ή διαμάντι που κοσμεί ένα δακτυλίδι από χρυσό. Μερικές φορές μπορεί να αναφερθεί κατά λάθος ως το δαχτυλίδι γάμου. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι δύο όροι έχουν γίνει εναλλάξιμοι στη σύγχρονη γλώσσα.

Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα σε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων και σε ένα δαχτυλίδι γάμου. Ποια είναι αυτή; Πρέπει πραγματικά να έχετε και τα δύο; Λοιπόν, παρακάτω ελπίζουμε να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις και σε άλλες που μπορεί να κάνουν τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα για σας.

Τι είναι ένα δαχτυλίδι αρραβώνων;

Όπως ίσως θα γνωρίζετε, παραδοσιακά ένα δαχτυλίδι αρραβώνων δίνεται σε κάποια γυναίκα όταν της γίνεται πρόταση γάμου. Οι γυναίκες που θα λάβουν τέτοια όμορφα κοσμήματα και θα αποδεχτούν την πρόταση στη συνέχεια αναμένεται να τα φορέσουν.

Όλη η ιδέα να δώσουμε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων είναι για να δείξουμε στους άλλους ότι η παραλήπτρια έχει δεσμευτεί με τον άντρα που της το πρόσφερε. Τα δαχτυλίδια αρραβώνων μπορούν να διαφέρουν πολύ από άποψη σχεδιασμού και τιμής. Αλλά τα περισσότερα δαχτυλίδια αρραβώνων σήμερα περιλαμβάνουν ένα διαμάντι ή άλλους πολύτιμους λίθους όπως ένα μαργαριτάρι που βρίσκεται στην κορυφή μια όμορφη ζώνη από χρυσό, ασήμι ή πλατίνα. Θα φορεθεί έπειτα στο τρίτο δάκτυλο του αριστερού χεριού της γυναίκας (το ένα δίπλα στο μικρό δάκτυλό του)

Τι είναι ένα γαμήλιο δαχτυλίδι;

Από τα αρχαία χρόνια τα δαχτυλίδια γάμου ή βέρες έχουν αποτιμηθεί στις παραδόσεις. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με πολλούς ιστορικούς, οι αρχαίοι πίστευαν ότι οι κύκλοι αποτελούν σύμβολο της αιώνιας αγάπης. Οι βέρες τους γίνονταν από κάνναβη και καλάμι και τις φορούσαν στο τέταρτο δάχτυλο του αριστερού χεριού τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πίστευαν ότι υπάρχει μια φλέβα σε αυτό το δάκτυλο που συνδέεται άμεσα με την καρδιά του χρήστη. Αυτή η ιδέα μεταδόθηκε στη συνέχεια μέσα στην Ιστορία και σε άλλους πολιτισμούς.

Ήταν κατά τη διάρκεια των ρωμαϊκών χρόνων που εκείνες οι βέρες άρχισαν να κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας πολύ πιο ισχυρά υλικά, όπως ο σίδηρος και στη συνέχεια ο χρυσός. Καθώς οι γαμήλιες τελετές γίνονται πιο επίσημα γεγονότα, έτσι αυξήθηκε η σημασία του γαμήλιου δαχτυλιδιού. Αυτές τις μέρες οι βέρες έχουν γίνει μια πολύ σημαντική γαμήλια παράδοση.

Τύποι δαχτυλιδιών αρραβώνων

Ακόμα και σήμερα το δαχτυλίδι αρραβώνων με διαμάντια παραμένει μια πολύ δημοφιλής επιλογή. Είναι ένα κόσμημα που πολλές γυναίκες ονειρεύονται από μικρά κορίτσια να φορέσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους, καθώς αντιπροσωπεύει τον πιο όμορφο τρόπο να σου πει ένας άντρας “Σ ‘αγαπώ”.

Αλλά παρά τα διαμάντια που εξακολουθούν να αποτελούν την παραδοσιακή επιλογή για ορισμένες γυναίκες, άλλες γυναίκες αποφάσισαν ότι θα ήθελαν να φορούν κάτι λίγο διαφορετικό. Στην πραγματικότητα, τα τελευταία χρόνια το ρουμπίνι, το σμαράγδι, αλλά πολύ περισσότερο τα δαχτυλίδια αρραβώνων με μαργαριτάρια έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή με πολλές υποψήφιες νύφες τα φορούν. Φορώντας ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στο οποίο έχει τοποθετηθεί ένας διαφορετικός πολύτιμος λίθος τους επιτρέπει να φορούν ένα δαχτυλίδι που είναι μοναδικό.

Τύποι δαχτυλιδιών γάμου

Το γαμήλιο δαχτυλίδι ή βέρα, όπως συχνά αναφέρεται είναι διαθέσιμο σε μια σειρά από χρώματα και στυλ αυτές τις μέρες. Μερικοί προτιμούν τον κίτρινο, λευκό ή ροζ χρυσό, και άλλοι την πλατίνα. Μερικοί άνθρωποι μπορούν ακόμη και να συμπεριλάβουν κάποια διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους στο δικό τους, αλλά οι περισσότεροι θα επιλέξουν μια απλή μπάντα και θα διατηρήσουν περισσότερες πλούσιες πινελιές για το δαχτυλίδι αρραβώνων τους

Δαχτυλίδι αρραβώνων vs δαχτυλίδι γάμου

Στην συνέχεια θα αναφέρουμε μερικές μόνο διαφορές ανάμεσα στα δαχτυλίδια αρραβώνων και τα δαχτυλίδια γάμου.

Σχέδιο δαχτυλιδιών

Το δαχτυλίδι αρραβώνων που φοράει η γυναίκα είναι συχνά  εντυπωσιακό και συχνά περιλαμβάνει μια εκθαμβωτική πέτρα στο κέντρο, όπως ένα διαμάντι ή ένα μαργαριτάρι, που κάνει μια δήλωση αγάπης. Ένα μαύρο μαργαριτάρι δαχτυλίδι αρραβώνων θα έκανε μια πραγματική δήλωση.

Από την άλλη πλευρά, θα διαπιστώσετε ότι συνήθως οι βέρες είναι πολύ απλούστερες στο σχεδιασμό. Αν και μερικές φορές μπορεί να διαθέτουν μικρά διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους στην κορυφή της μπάντας, σπάνια διαπιστώνετε ότι έχουν κοσμηθεί με πολύ μεγαλύτερες, όπως θα βρείτε σε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων.

Χρόνος

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων θα δοθεί στην γυναίκα όταν πραγματοποιηθεί η πρόταση γάμου. Ενώ ένα γαμήλιο δαχτυλίδι παρουσιάζεται στη γαμήλια τελετή όταν το ζευγάρι ανταλλάσσει τους όρκους τους. Επίσης, τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός θα λάβουν ένα ίδιο γαμήλιο δαχτυλίδι.

δαχτυλίδι αρραβώνα από το Pearls Center

Θέλετε το τέλειο δαχτυλίδι αρραβώνων;

Θέλετε να εντυπωσιάσετε την γυναίκα της ζωής σας με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων; Θέλετε ένα κομμάτι μοναδικό σε τιμή χονδρικής;

Όπως πάντα, το Pearls Center κάνει το καλύτερο για να προσφέρει στους πελάτες του το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης, ποιότητας, υλικών και σχεδίων. Όταν πρόκειται για δαχτυλίδια αρραβώνων κατά παραγγελία, το Pearls Center είναι σε θέση να βοηθήσει τους πελάτες του για να αποκτήσουν το απόλυτο κόσμημα με μαργαριτάρια. Απευθυνθείτε σήμερα στο Pearls Center στο τηλέφωνο 210 3216 926.

Bizz.gr

Online shopping concept. Mobile phone or smartphone with cart on the screen. 3d